Avslut

Jag är en tjej med riktigt dåligt självförtroende i grund o botten. Något som jag fått jobba hårt för att ta mig ut. Privat vågar jag sällan uttrycka vad jag tycker och tänker, jag väljer istället att vara tyst o walk away. Därav har denna blogg underlättat mycket för mig sedan jag starta den. Här är ett ställe där jag verkligen kan ventilera mig o öppna mig för mina vardagsproblem. Ett ställe där jag kan låta ventilen pysa ut. Och IOM att jag oxå till 99% vet vem som läser bloggen  så "vågar" jag också berätta vad som sker i våra liv just nu.

Under dessa år som jag bloggat har ni fått följa med mig i både med och motgångar både privat o arbetsmässigt. Ni har vart mer på resor vi gjort, följt mina två hemska graviditeter, Max uppväxt mm. Ja jag har verkligen gett en inblick i mitt liv här, blottat mig från djupet. Men jag tror nu att det har kommit till sitt slut. Jag vet inte om jag kommer sluta helt eller bara låsa bloggen eller kanske ta ett uppehåll.

Jag hade sett fram emot att blogga om Elisé. Men jag har liksom tappat sugen.
Jag vet heller inte om lusten kommer tillbaka men just nu känner jag bara negativitet över allt som sker. Nu vill jag bara koncentrera mig på Elisé födelse och att njuta av en härlig jul med mina nära o kära så får vi se vart vi landar sen!

Puss på er alla som tagit er tid att läsa min väldigt tråkiga blogg den här tiden! 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0