Fullgången

Då sitter jag här på BF och har inte en enda känning :( Trodde definitvt inte att jag skulle va gravid nu efter löften om igångsättning redan från v 37. Men efter alla duster hit o dit så tyckte läkarna att det va bättre att skriva ut mediciner (stilnoct o citodon) istället för att sätta igång mig och då betyder inte barnmorskans löfte ett skit. Jocke tycker nu att jag lika gärna kan gå över nyåret så att vi inte får ett "sent" barn. Men guuuuud 2 dagar till är ju som 2 år när man inte sover och mår som en kratta. 
 
Nu försöker jag bara fylla dagarna med aktiviteter så jag inte behöver tänka på situationen.  Men det är inte alltid det lättaste för jag känner mig så otymplig. Dessutom gör faktiskt både rygg o fogar ont numera så man kan ju inte röra på sig mer än i snigelfart. Dessutom vill jag bara tröstshoppa, inte bra det heller. Fast ja ett helt nytt kastrullset från cervera, en pyjamas till Elisé och en tröja till Max fick följa med hem idag, då kändes det lite bättre :)
 
Iaf så är ju Max född på BF och jag trodde att Elisé kanske tyckte att bf va ett bra datum det  med. Vi får se vart dagen tar oss. Än har ju bara 22 minuter gått av detta dygn. Men ja tycker ändå att jag borde känt av något om hon nu ska komma idag! Men jag har sagt det hela tiden att med min otur så kommer jag väl få gå till mitten av januari innan hon vill titta ut. Hjälp hur stor kommer hon inte vara då? Jag menar Jocke vägde ÖVER 5 kilo o va 57cm lång o han är ändå född dan före bf :0 risken är att ja får en enorm bebis om hon väntar kvar. Nej jag vill inte ens tänkta tanken där! 
 
Jaja jag ville bara uppdatera er om statusen för tillfället o gnälla lite haha. Vi får se om hon har kommit i nästa inlägg, men förvänta er inte för mycket ;)
 
puss o gonatt!
 
bjuder på denna deppbild :P men det är så jag ser ut nu om kvällarna ;)
 


Kommentarer
Helen

Jag kände inte av ngt den dagen Alfons kom. Det bara small till och så satte det igång. Dock har jag av ren slump ätit stark mat i stor mängd kvällen innan båda mina 2 barn kom. Så prova stark mat på kvällskvisten! 😉 kram

Svar: Många som säger att de inte känner av något så jag hoppas det är så :)
Tack för tipset om stark mat. Fast IOM att jag vart beroende av thaimat under denna tid precis som med Max så funkar det inte för mig ;) har en thailändsk bonussvärmor som lagat massa grön currymat till mig o jag har även bott på spicyhot o thaihouse senast igår och Nae jag är nog för van ;) kram
Lina Lekander

2015-12-30 @ 07:50:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0