Rulla vi rulla

Vi tar ett inlägg i taget så får vi se om sugen kommer tillbaka!

Idag har jag rullat såååå himla mycket köttbullar. Vi kommer vara 17 pers på julafton (brukar landa på den siffran om mamma, alla syskon, respektive o barn är med) och jag står för köttbullarna o rödbetssalladen (+sirapsfläsket för sofies skull). Det tog sin lilla tid kan jag lova men kul hade jag o jag har inte mått så bra på länge!

Ni skulle verkligen ha sett mig. Medan rullandet pågick så dansa jag som en galning. Drog på Spotify i mina rosa beats o körde typ zumbamusik som är riktigt dansvänlig. O där stod jag sen i 2 timmar. Skakade på höfterna medan ja rullade dom små. Dansa loss medan jag vänta på att de skulle bli klara i ugnen o sen om igen när det va dags för andra satsen :) Självklart passa jag även på att dricka lite hallonbladste för jag hade ju faktiskt en liten baktanke. Dansen o rullandet skulle få igång nåt. Men de enda som kom igång va mina endorfiner och faktiskt så känner jag mig nu som den glada Lina som jag brukar vara :)


Jag kommer även göra en sats till imorn för på juldagen ska vi fira med jockes familj o då står vi för köttbullarna, Jansson, rödbetssallad o prinskorvar. Så lite mer matlagning har jag kvar men jag äääälskar att laga mat så o så är det ju bra att göra det i dessa depptider ;)

På tal om o laga mat så älskar jag också att få laga mat o bjuda hem släkt o vänner. Det blir inte så ofta men häromdagen hade Jocke sina närmsta vänner hemma o vi hade det riktigt roligt o trevligt. De älskar verkligen min mat o äter som hästar när de är här :) 

Myspys innan sällskapet kom. Jag älskar verkligen vår matplats men nu är det dags att byta ut dom hemska stolarna (hatar skinn) o dessutom vill jag börja investera i något fint porslin. Gillar new  Wave från willeroy and boch O funderar på att börja samla. Jag började ju samla på Toscana men det sälj ju knappt längre någonstans.


Kommentarer
Sofieee

Oh sirapsfläsket!!! :D
du är bäst! <33333
Jag blir glad för varje litet blogginlägg som kommer nu ;)

Svar: Ja jag lovade ju att jag skulle fixa det ;). Och vet du. Ja kommer fortsätta blogga för din skull. Hur ska du annars kunna följa dina gudbarn tills du är hemma igen ;) <3
Lina Lekander

2015-12-21 @ 22:53:15
Sofieee

aww, blir superglad över de :D<333 så snäll är du!!
Då ska jag bli bättre på att kommentera med! :D

2015-12-23 @ 01:03:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0