2½-års koll

Igår var det dags för Max 2½års-koll på BVC. Mätning och vägning stod på agendan. Dessutom skulle det även kolla hur han låg till i utvecklingen och även fråga lite hur han mår och hur allt går.
 
Självkart så klara han ju testet galant! Han är ju så smart min lille kille. Men det får vi väl tacka ipadden och alla inlärningsappar för. Och jo såklart oss och dagis med ;) Testerna bestod av att  han skulle prata så att vår BVC-skötare kunde se hur väl han prata och hur många ord han satte ihop. Och det va såklart längre meningar än vad som behövdes. Sedan plocka han upp olika saker ur en påse som Max skulle säga va det var för något. Allt från bollar till bilar och muggar. Max såklart kunde ju det och berätta även vilken färg det va på dem. Men självklart vart han ju lyrisk när ett briolok kom fram och där vart nog BVC-skötaren en kompis, fast inte lika så mycket när vi skulle gå hem  och han inte fick ta med sig den hem ;) Lustigt det där. Max har hur mycket briotåg hemma men ändå när någon annan har sånt så blir han helt galen.
 
Till vikt och längd då. Jo nu mäter han hela 97cm. Det är en ökning på 8cm på ett år.
Och vikten låg på 14 kg och det är en ökning på 1,8kg. Han följer sin kurva fint helt enkelt som han alltid gjort!
 
Sen fråga han ju såklart om magen, öronen, eksemen och sömnen. Magen har ju faktiskt vi inte några problem med alls längre. Öronen har blivit bättresedan rören. bara 2 inflammationer på 8 månader. Eksemen håller vi ju i schackt sålänge han får bada i olja varje dag. Alternativt smörja med fet lotion. Däremot så är det ju det stora problemet med sömnen. Och han höll med att så ofta ska man ju inte vakna och tyckte att vi skulle söka vidare för det. För tydligen kunde inte BVC skicka remisser längre. Vilket jag tycker är himla dåligt. Det är väl en självklarhet att dom ska kunna göra det. Det är ju de som har koll på barnen under de första åren.
 
Jaja men nu har ni fått lite info om prinsen och som sagt han växer och frodas och jag bara älskar honom mer och mer för var dag som går. Min lilla mini <3Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0