En och en halvtimme

Ja det var precis det det tog för att få prinsen att somna ikväll. Vi bestämde nämligen att det var dags för avvänjning utav nappen och vått första steg var att få honom att somna utan den.

Hela proceduren tog 90 minuter men man kan säga att den va uppdelad i 3 etapper. Först hade vi låtsasgråt och tjat om nappen konstant i 30 minuter. Sedan gick det över till mer desperata drag, då han illvråla i sådär 30 minuter. Sen gick det nog upp för honom att jag var mer ensvis över detta än jag annars är. Och han mer eller mindre prata om allt mellan himmel o jord, fast mest om den gröna buss han önskade sig om han var en duktig kille som sluta med napp. Precis när klockan hade fått 90 minuter så stängde han sina ögon o sov som en stock. Jag vart chockad. Hade nog trott att jag skulle behöva sitta till småtimmarna. Men 90 minuter är faktiskt överkomligt.

Nu får vi se hur natten ter sig. Är han ledsen o otröstlig kommer han få nappen inatt, men min förhoppning är att det kommer gå bra! Han är ju så duktig med allt annat! Och som sagt han ska ju få välja precis vilken leksak han vill om han klarar detta!


Nu är mamma Lina ett vrak o ska själv krypa ned. 1 timme sömn natten som var och en jobbig kväll gör att man nog kommer sova gott snart. Och jag kommer gå o lägga mig något mer stolt än vad jag brukar vara.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0