Mycket projekt!

Jag har sagt att år 2015 ska bli mitt år
and so it Will be! Mycket är hemligt än så länge o inte helt bestämt än medan andra saker är på gång. Som att vi till exempel äntligen bestämt oss för en ny bil. Japp det är med lite sorg som vi ny låter Renaulten resa vidare i en annan familj, den har vart en riktigt trogen vän som aldrig strulat och dessutom både vart billig o driftsäker. Men nu så va det dags. Vi ville ha något större och större kommer den bli. Leveransdatum från fabrik är 13 februari, men först skulle de tydligen nybilsserva den och sätta på vinterdäcken så vi får vänta ett par extra dagar. Men den som väntar på något gott!

Annat är att det finns så mycket jag vill göra. Hemmavid alltså. Som linneas rum. Jag vill att hon ska ha det fint. Endast det duger åt den just nu tonårsstinna Men ändå underbara dottern. Så det är nog mitt nästa projekt. Hon fick ju en hel del nytt när vi flytta, men det är lite barnsligt. Hon behöver mer ett tonårsrum helt enkelt. Så ny säng, eventuellt en liten soffa o en ny byrå plus textilier ska köpas. Sen får vi se om den rosa väggen försvinner.


Jag har också börjat på ett annat projekt. Jag jar inte hittat en matta som jag tycker passa i vårt sovrum. Så jagvhar faktiskt börjat virka en i american style. Världens projekt men kommer nog bli superbra när jag är klar.Kommentarer
Dekbedden 4 seizoenen

I like what you guys are usually up too. This type of clever work and exposure!
Keep up the amazing works guys I've included you guys to my personal blogroll.

2017-09-16 @ 10:10:29
URL: http://https://www.dekbeddenland.nl/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0