Resultat napp

Ni kanske undrar hur det har fått. Jo jag kan säga att jag är riktigt stolt över min lille grabb. Inte helt smärtfritt på nästintill.

Max vaknade som vanligt runt 1.00-2.00 snåret. Då irra han omkring i lägenheten o var jätteledsen (ej nappen utan nattskräcken) men jag bar in honom till mig och han kom till ro igen i sov till 5.00 då det var dags igen. Denna gång funka inte så självklart fick han nappen då. Sen ringde min klocka kl 7.00 och då vakna såklart lillen med. Då tog jag nappen och så var det inget mer med det. Utan han sa så glatt -godmorgon mamma som han brukar göra :) Totalt så blev det 2 nattattacker men bara napp med 2 timmar. 

Inatt gick läggningen bättre. Självklart hade han ju fått sin buss och den skulle han sova med. Men han vart lite upprörd o grät och bad om nappen. Men efter 50 minuter med lek o stånk o bök så klappa han bara ihop. Nu får vi se vart denna natt tar oss.

Jocke lät honom faktisk ha nappen idag när han skulle sova middag, men imorn testar vi utan. Och planerna är även att när dagis börjar så upphör middagslurerna, sen kan vi bara hoppas att nattsömnen blir bättre!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0