Wtf

Fyyyyy FN! Som sagt va det ju invägning idag. Jag har inte vägt mig sedan början av december o iom men kostomläggning från o med måndag så ca det ju bärgnings o mätningsdags. O vet vi vad helvetetsvågen visa. Knappt att jag vågar säga det. Men 75.5 buhuhuhuhuhu jag är jätteledsen. Så mycket har jag inte vägt sedan ja kämpa med graviditesvikten o jag avskyr det. Cirkus 4 kilo på 1,1/2 månad. Varför kan det inte va lila lätt att gå ned. 

Så nu är jag peppad som fan. Tänkte till o med köra en citronfasta 2 veckor för att komma i fas. 2 veckor citron med träning så kanske ja kan komma till 72 inom 2 veckor. Sen kör vi lchf.

Jag avskyr verkligen detta. Visst trodde jag att ett par kilo kanske då jag låtit mig äta allt jag velat äta. Men inte 4 =(

Inte nog med att dagen va piss så fråga jag en bekant om hon va gravid. Ja va nästan 100 på det och IOM att jag såg en kommentar på fb som också rikta åt det hållet så vågade jag mig till att fråga. Men nej! Guuuud så dum ja känner mig, vet ju själv när jag fått sånna kommentarer, det är inte kul och jag skulle inte slänga ur mig en sån sak om jag verkligen inte trodde det. Så förlåt igen om du läser här! Önskar ja kunde se gravid ut, men Nae jag ser bara ut som en flodhäst. För allt fett sätter sig på arsle o låt "suck"

Vi tar tag i allt på måndag. Nu fan ska ja bed till 65 till sommarn. Det finns inget annat!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0