En helg i göteborg

I fredags så rullade hela familjen ned till Göteborg för vårt årliga besök med barnen. Denna gång blev det verkligen ett riktigt turistbesök och gjorde det mesta som man ska göra när man är i Götet. I vanliga fall blir det bara Liseberg och sedan shopping, men hör o häpna. Ingen shopping alls. Nej vi var inte ens inne på NK :)
 
Självklart bodde vi som alltid på Gothia. Men nu när barnen va med så tog vi bara ett Skyroom. Lite lyx vill man ju ha men inte toklyx när barnen e med. Jag tror inte de skulle uppskatta det på samma sätt och dessutom så är det ju ändå åldersgräns på spat så nej ett Skyroom fick det bli. Så vi bodde på 22 våningen i tower tre som är helt nytt. 
När vi checkat in så gick vi såklart över till Liseberg. Barnen är inte så jätteåktokiga ännu så vi va bara där i några timmar. Linnea är lite rädd av sig så hon åkte lite med Jocke bland annat flumride och sedan åkte hon lite med mig som hanghai (jag älskar snurrkaruseller). Max åkte loss i kaninlandet. Han va helt galen i karuseller så han lär nog inte vara rädd när han blir äldre. Mycket folk va det på Liseberg och köer till allt. Men det berodde nog också på att det va väldigt fint väder. Vi hade verkligen tur. Vi hade ju inte bokat direkt utan väntade på väder och vind och som sagt det var väldigt fint.
 
Efter Liseberg gick vi till hotellrummet och fixade till oss. Sedan tog vi till Max lycka den blåa spårvagnen in till Hard Rock hotell där vi mumsade i oss en massa go mat. Sedan va klockan ganska mycket så vi åkte tillbaks till hotellet. Köpte med oss lite gottigott och bäddade ned oss i sängarna och tittade på Big hero 6. När klockan sedan va 23.00 somnade vi alla helt ovaggat.
 
På lördagen sedan gjorde vi göteborg. Vi gick i hamnen och strosa i gränder, åkte gamla blåa spårvagnen (lisebergsbanan) och till slut ett varv med paddad. Max va såååå glad för under dessa dagar fick han åka karuseller, spårvagnar och båt dessutom :) Oh när vi va klara med det så åkte vi faktiskt hem för hotellet var fullbokat :( så vi fick sova hemma istället. Men va gör väl det. Vi stanna ju nästan hela lördagen och hann med det mesta. 
Det var vår helg mina vänner. Nu kväll har vi gjort något annat kul, men det tar jag i ett annat inlägg ;)
 
Utslagen prins på hemvägen  


Kommentarer
Tessan

Låter som ni hade mysiga dagar 😊💕

Svar: Ja det va superhärligt ☺️ skulle ni inte oxå ned o bo på Gothia?
Lina Lekander

2015-07-15 @ 20:03:45
URL: http://nouw.com/mammatess


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0