Nu händer det grejer

Ikväll har buffarna från mini2 vart så starka så att till o med Jocke kunnat känna dem. Nu längtar jag så innerligt till RUL på måndag så vi får se vår lille krabat igen och även veta könet. Blir det en Torsten eller kanske en Berit :) 

Annars har dagen gått i arbetets tecken trots semester. Ibland undrar jag om arbetsgivaren verkligen kan tvinga en att jobba under semestern. Jo jag vet att mina anställda behöver löner och det kan jag ta. Men att boka in telefonmöten, timmisbudget, månadsprognos under någons semester tycker jag nu såhär är galet.
Men ja man har väl inte rätt i att ha sammanhängande semester som ansvarig. Jag trodde att jag skulle kunna ta någon enstaka dag här o där o göra det viktigaste (lönerna) men oj så fel man kunde ha. Jaja bara att bita i det sura äpplet. Så ikväll satt jag 4 timmar med rapporter o imorn blir det både en sväng till Norrköping o Linköping för att attestera mina löner. På tisdag blir det telefonmöten o på fredag budget. Sen ska man va nåbar hela dygnet. Ja semester va det ja :/ får se hur vi löser det när jag åker utomlands.

Slutgnällt nu. Mina hormoner har vart på krigsstigen hela dagen idag så det är inget att bry sig om. Men jag tröstade mig själv med lite klädshopping o sen korvgrillning i regnet hos mamsen :)

Somewhere over the rainbow 

Mmmmm korv UTAN bröd med massa extrastark senap från korvgubben o felix ketchup är så gott Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0