Snart är vi tillbaka

Efter 2 veckors sökande och velande hit och dit har vi äntligen bokat vår semesterresa. Vi hade många frågetecken innan vi kom fram till ett beslut. Vart ska vi åka? När ska vi åka? Hur mycket cash ska vi lägga? Och den största frågan, med eller utan barn? Ja i två veckor höll vi på sådär. Men när vi äntligen hitta en resa till vårt favoritresemål Mallorca o Cala Mesquida så va det inte så svårt längre, och då beslutade vi även att barnen  skulle följa med till vårt paradis där bara jag o Jocke vart själva innan.

Dock får vi ändå bara med oss Max. Linnéa tycker 2 veckor är för långt och förra året när vi va utomlands så hade hon hemlängtan o va allmänt sur under 2 veckor. Så nu fick hon ta beslutet själv, hon är ju ändå stor nog att bestämma sånt själv. Jag tycker dock att det är tråkigt och jobbigt. Det känns så fel att lämna ett barn hemma när det andra är med. Men vi har gjort upp en deal istället och det är att hon får en weekend i London med bara Jocke o mig, så får Max va hemma då istället och det var hon mycket piggare på. Man måste ju ändå ha rättvisa även om hon nu besluta själv att inte följa med.

Men Cala Mesquida på Mallora blir det iaf. Detta underbara ställe som vi inte kan få nog av. 2 veckor med all inclusive i en 2 rummare (dock utan havsutsikt) och vi reser 8 augusti. Så nu hinner vi med ultraljudet den 3 augusti som jag först skulle bokat om. Dessutom hinner  vi hem med ett par dagar innan vi går på jobb igen.

Nu är det countdown för fulla muggar och imorse fråga Max om det var idag vi skulle flyga flygplan. Har en känsla att han kommer fråga det var dag nu i dom här 25 dagar som är innan vi åker :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0