Vecka 17 (16+1)

Då befinner vi oss i vecka 17 och läget är nästan exakt samma. Illamåendet har visserligen vart värre denna vecka och ursäkta om jag är lite äcklig nu, men det har vart så illa att jag kräks galla för att magen är tom. Så illa var det aldrig när jag väntade Max men alla graviditeter är väl olika. Annars så kan jag inte klaga så mycket. Myrkrypningarna är okej än så länge. Värmefilten gör under! Och peppar peppar ingen foglossning ännu :)

Jag är även glad för jag har nu börjat komma igång med träningen igen. Eller 2 gånger denna vecka har jag kört och även om det är kämpigt med illamåendet så mår jag iaf så himla mycket bättre kroppsligt o psykiskt. För humöret är inte alltid att leka med när man är gravid ;)

Nu kämpar vi på med vecka 17. Går o längtar till den 3 augusti nu då vi ska göra RUL. Jag hoppas verkligen inte att jag blir flyttad framåt ännu mera då. Det räckte med de 2 extra dagarna sist vi gjorde ultrat. Det va ju så bra när man gick in i en nu vecka på måndagar. Onsdagar är inte alls lika kul ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0