Vill ni se min mage?

Att min mage växer så det knakar denna gång är det ingen tvekan om. Det är så galet så jag nu måste investera i mera nya kläder. Inte mig emot dock men just nu vill jag ju hellre lägga pengar på semestern än nya kläder ;) I alla fall fick jag skena lite akut till HM idag (bästa mammakläderna) för jag börjar inse att jag inte kan klä mig i mina vanliga kläder längre. Även om jag redan börjat bo i tights igen så kommer jag inte in i min vanliga storlek för de spänner som fasen i magen så antingen får jag köpa större eller mammatights. Så det blev en mammatopp och ett linne i längre modell som satt som ett smäck. Så nu kan magen allt växa lite till :) 


 
Jag är faktiskt lite arg på mig själv för sist jag var gravid så köpte jag en hel del tunikor och skjortor. Men iom att jag var bestämd över att jag inte skulle ha mer barn så gav jag dem till Myrorna. Så kan det gå.
 
Kul o se att besöksstatisken har ökat också. Måste ha med min graviditet att göra för så intressant är jag nog inte annars ;)


Kommentarer
Tessan

Vilken fin mage 😍 jag hade mina mammabyxor sparade, annars kan ja köra med mina vanliga kläder. Köpte sist med tyke långa linnen på Gina för 99kr👍🏻

Svar: Tack 😘 ja kör mest mest med mina gamla kläder oxå men mina tröjor täcker inte magen längre o jag vill inte visa halva magen. Det är för dem som är smala o smärta 😉 men däremot koftor o tights är ju töjbart så de får hålla ett tag till
Lina Lekander

2015-08-01 @ 15:58:28
URL: http://nouw.com/mammatess


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0