Kunde inte hålla mig

I helgen sprang vi lite på rean. Egentligen va jag ute efter lite nytt till Max men så stötte jag på en underbart liten gullig one-piece i stl 50 som jag bara var tvungen att köpa. Så nu har Mini2 fått sitt helt nya första klädesplagg. Har en känsla för att det kommer bli en hel del till :)

Självklart har jag kläder kvar efter Max men faktiskt har jag gett bort nästan alla pojkkläder till min bonussvärmor som snart ska bli mormor till en liten granb i juli. Hon är ju thailändska och hennes dotter bor i Thailand så hon ska snart åka dit o då passa jag på att skicka med en hel kasse med kläder. Man kan ju inte spara på allt och känner jag mig själv rätt så kommer det nog bli ganska mycket nytt. Men självklart sparade jag könsneutrala kläder, vissa favoriter och såklart även sommarkläder i 50-62 för det kommer vi ju inte ha någon användning för då mini2 kommer mitt i vintern.

På onsdag går jag in i vecka 15. Nu när vi bytte dag från måndag till onsdag så känns det som tiden går mycket långsammare. Jag gilla ju att gå in i ny vecka på måndagar. Men får man ett nytt BF-datum så är det ju så tyvärr. Vi ska iaf till bm på torsdag. Hoppas mina värden ser bra ut trots mitt tillstånd för vikten har inre börjat öka än.

Mini2.s första one-piece :)

Värsta jag vart med om

Alltså jo jag mådde illa när jag va med Max men denna gång är det nog hundra gånger värre. Var dag är en ren helveteskamp! Äter jag mår jag illa, äter jag inte mår jag illa. Det är egentligen inget som funkar o jag mår illa dygnet runt. Även på nätterna när jag måste på toa mår jag illa. Värst är illamåendet de dagar när sömnen vart som sämst, som inatt till exempel. Max hade en riktigt jobbig natt o då blir min dag hemsk. Inte för att jag är trött för den perioden har lagt sig, men på nåt underligt sätt blir illamåendet sämre om jag inte får sova bra. Tur att jag inte lider av myrkrypningar ännu, de är ganska lindriga än så länge så de stör inte sömnen men jag bävar för att illamåendet inte går över och att myrkrypningarna blir hemska igen. 

Men men det är ju bara 6 månader kvar så det är bara att kämpa på. Lycklig är jag iaf :)Vill ni veta en hemlis!


Vi är sååå glada att meddela att vi väntar en liten mini2. Efter längtan, väntan o kämpande så slog äntligen vår önskan igenom. Nu ska vi äntligen få utöka vår lilla familj en sista gång :)

Mini2 beräknas komma den 29/12 så vi får väl se om det blir en 2015 eller 2016 baby

Idag gick jag iaf in i vecka 14 och jag kan lova er att det varit kämpiga 14 veckor därav mitt bortfall på bloggen.

Men snälla ni som läser min blogg. Denna nyhet får gärna stanna här på bloggen ett tag till då vi ännu inte vill gå ut med nyheten för kung o fosterland!

A change Will come

Åh vad jag längtar tills på måndag. Då ska vi nämligen göra något väldigt speciellt. Hoppas nu bara att tiden går snabbt, fast det har den ju gjort hittills. Skönt också med lite positivitet nu såhär innan semester tågar in. 


Styrka

Jag säger bara GUD GIV MIG STYRKA! Jag har minst sagt haft en kämpig dag, kämpigt vecka o kämpig månad. Men snart vänder det hoppas jag, det måste det. Vi blickar mot semester o vila.<3 nyklippt :)

Lilla hjärtegrynet

Imorse när vi vaknade så var Max ansikte helt uppsvullet av allergiutslag. Jag vet inte vad som framkallat det men riktigt illa såg det ut och han har vart så orolig hela natten och ojjat sig. Jag har mina aningar om att det skulle kunna vara citrus eller gräs. Han åt apelsin igår nämligen för han är ju så genomförkyld och då är det bra att få i sig c-vitamin men samtidigt hjälpte han mamma att kratta gräs igår så det kan lika gärna vara det. Att han tagit upp gräset och sedan kliat sig i ansiktet. Så nu finns det ingen ursäkt längre, det är bara att söka till allergimottagning så att vi kan få reda på vad det är som framkallar dessa utslag. Han har ju egentligen konstant haft utslag och har dessutom väldigt torr hud på grund av sitt atopiska eksem, men så illa som det är nu har det aldrig varit.
 
Max fick i alla fall vara hemma idag. Kände att han behövde få krya på sig från förkylningen och när han dessutom va så uppsvullen i ansiktet så ville jag inte att han skulle vara på dagis. Vi får se hur det blir resten av veckan. Jag har ju en hel del inplanerat med förhandlingar med facket och sommarmiddagar på mina enheter planerade. Men jag och Jocke får väl turas om och i nödfall har jag ju mamma.
 
Mitt lilla hjärtegryn, det gör så ont i mitt mammahjärta när han har så svårt med sina utslag
 
Inte bild från idag, vill inte lägga ut bild när det är så illa :(

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0