Förlåt min frånvaro

Jag har grymt mycket att göra. Tyvärr tar jag ju även jobbet med mig hem o svarar på mail och dylikt. Förhoppningsvis blir det mindre sånt när jag kommit in i hela situationen o alla system fungerar som dom ska.

Idag har jag faktiskt gjort min första attest av löner. Innan gjorde jag bara timmisbudget och lönerapporter. Men nu är det även jag som ser till att rätt löner kommer till rätt person i rätt tid. Jag har även haft en anställningsintervju för en ny timmis till Linköping. Vi hamna i en akut situation gång på gång och en räcker inte så det va bara att ta tag i saken. Kommer nog anställa en till så att detta inte sker mer. Men en sak i sänder.

Nåt som i alla fall är positivt är att Max slipper långa dagar på dagis. IOM att jag jobbar hemma så kan jag hämta honom tidigare och jag tror han uppskattar det. Det gör i alla fall jag. Däremot blev han sur på mig förut när jag va tvungen att svara på ett mail. Han liksom förstår inte att när mamma sitter framför "padd datorn" som han säger att det heter så jobbar mamma. Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0