Bortfall

Förlåt min frånvaro. Jag har det kämpigt att få ihop allt just nu och därav faller lusten att blogga. Men livet knatar på långsamt  långsamt med ett svag ljus mot semester. Det är semestern jag längtar efter just nu för jag behöver det. Det har vart en kämpig vår både psykiskt o fysiskt. Både privat o på jobbet men jag vet att bara vi får andas ut o komma ikapp så blir allt bra. 

Med Max så har 3års trotsen lagt sig. Han är mammas duktiga pojk igen som lyder o inte gapar o skriker sin vilja igenom. Dock kom han ut ur den något mammigare än tidigare. Ja en riktig mammaperiod är han inne i. Men inte mig emot för han är sååå mysig. Jag var även på utvecklingssamtal på förskolan och de hade bara gott o säga (men så kanske det är för alla). 

*De berätta att han ALLTID är glad, men det vet vi ju redan.
*Han är gärna med i samlingar o visar iver över att få sjunga o gärna även bestämma vad som ska sjungas. 
*Han berättar gärna om sina intressen över spårvagnar, bussar och mormor hahaha <3. 
*Han vill gärna hjälpa till vid dukning o avplockning även fast det brukar va de äldre barnen som gör det.
*De tyckte att han varit väldigt duktig med att bli torr, sluta med napp o sluta sova middag även om det va länge sen nu.
*Han är väldigt ivrig på gården o leker gärna med olika saker.
*De tyckte att hans tal har blivit riktigt bra o pratar bättre än hans kompisar i samma ålder.
*Han har börjat samleka o fått sin bästa vän på förskolan som han tillbringar mest tid med.
*Han smakar alltid på all mat som ställs fram även om han sen inte vill ha mer ;)
*Det enda negativa som egentligen inte är så negativt är att de tycker han är för snäll. Han säger gärna inte ifrån så pedagogerna får ibland ingripa så att Max inte blir överkörd av sina kamrater. Vet inte alls vart jag känner igen det ifrån ;)

Vi diskuterade öven hur fort det har gått.  Snart har han gått på förskolan i 2 år. Men ändå känns det som att det bara var förra hösten som han precis lärt sig gå o inskolades på förskolan. Galet!

Max har även hunnit fylla 3 år såklart! Så den 16 maj hade vi storkalas med hela släkten som såklart bjöds på busstårta i år.

Presenterna han fick
Elbil minicooper o brio tåg : mamma o pappa
Pengar o ett flygplan : Morfar o Ingegerd
Cykel: Mormor o Weronica
Röda stövlar o spårvagn : Farfar o Jariya
Massor med kläder o briotåg : farmor
Spårvagn o en radiostyrd dumper : Perry o Pernilla
Radiostyrd jeep : Conny, Marcus o Tessan
Såpbubblor o bamsepussel : Sofie
Båt : Linnea
Cykelhjälm : moster Anki

Så nu har han så han klarar sig. Bortskämda gubben. Men så ska det väl vara :) barn är till för att skämmas bort o när man inte har några fler så kan man ju slå till på stort ;)Ännu en födelsedag över

Jaha då va man ett år äldre då men jag känner mig ändå precis som innan, inte direkt gammal. Jag skulle nog säga att jag känner mig som 25 fortfarande och inte 34 (oups) som jag är nu. Men snart får man väl inse fakta att man man är en gammal ragata haha.
 
Min dag var ganska lugn och grå med hemskt tråkigt väder. Jocke jobbade hela dagen så jag och max fick klara oss själva. Men min mamma och moster kom hit och fikade på varm smörgåstårta så lite firande blev det. Men det stora firandet blir tillsammans med Max på hans födelsedag. Jag tycker det är så onödigt att ha två kalas på ett mellanrum på 10 dagar. Så nej då är det bättre att slå ihop dem.
 
I alla fall när Jocke kom hem vid 20.00 så hade han köpt fina rosor. Dessutom fick jag en massa fina paket. Dock har jag redan fått den finaste födelsedagspresenten man kan få men den kommer tyvärr senare. Det jag fick igår var ett par träningsbyxor från casall, ett linne från MQ, parfym DKNY, träningsväska från NIKE och presentkort på Triumph. Allt jag önskat mig :) Därefter köpte vi hem pizza och ja det var vilken annan dag som helst. 
 
Nu är det bara att planera inför Max 3årskalas. Visst är det helt galet att han fyller 3 år. Jag förstår aldrig vart tiden tar vägen. Aldrig har jag kunnat tro att barnen växer så snabbt :)
 
 

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0