Ännu en födelsedag över

Jaha då va man ett år äldre då men jag känner mig ändå precis som innan, inte direkt gammal. Jag skulle nog säga att jag känner mig som 25 fortfarande och inte 34 (oups) som jag är nu. Men snart får man väl inse fakta att man man är en gammal ragata haha.
 
Min dag var ganska lugn och grå med hemskt tråkigt väder. Jocke jobbade hela dagen så jag och max fick klara oss själva. Men min mamma och moster kom hit och fikade på varm smörgåstårta så lite firande blev det. Men det stora firandet blir tillsammans med Max på hans födelsedag. Jag tycker det är så onödigt att ha två kalas på ett mellanrum på 10 dagar. Så nej då är det bättre att slå ihop dem.
 
I alla fall när Jocke kom hem vid 20.00 så hade han köpt fina rosor. Dessutom fick jag en massa fina paket. Dock har jag redan fått den finaste födelsedagspresenten man kan få men den kommer tyvärr senare. Det jag fick igår var ett par träningsbyxor från casall, ett linne från MQ, parfym DKNY, träningsväska från NIKE och presentkort på Triumph. Allt jag önskat mig :) Därefter köpte vi hem pizza och ja det var vilken annan dag som helst. 
 
Nu är det bara att planera inför Max 3årskalas. Visst är det helt galet att han fyller 3 år. Jag förstår aldrig vart tiden tar vägen. Aldrig har jag kunnat tro att barnen växer så snabbt :)
 
 


Kommentarer
helen

Grattis gumman!!! <3

Jag tillfälligt en blogg uppe...

kram

2015-05-14 @ 19:19:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0