Gråter

Igår var det exakt 1 månad eller 30 dagar kvar till bf. På det hela så är det mellan 2-6 veckor kvar. Hoppas snarare på 2-3 men allt fram till 6 veckor är normalt. Men Gud det finns inte på kartan i min värld. Jag känner nu att jag är psykisk ostabil. Minsta lilla motgång o jag gråter likt en trotsig Max som inte får sin vilja igenom. Idag grät jag för att
Max vakna kl 6.30 o en huvudvärk som inte ville släppa på det. Igår grät jag för att allt tungt som vart på sistonde släppte. I fredags grät jag för att jag inte vill sluta jobba, ja jag gråter nog minst en gång om dagen just nu, jävla hormoner rent ur sagt! Men sen kan jag fortfarande va samma skämtsamma Lina o sätta på pokerfejset inför andra, ingen mening med att visa alla andra min tråkiga sida men ujuj kommer inte
Ihåg att jag va så ledsen jämt med Max. O ändå vet jag att den graviditeten var kämpig också fast denna har vart snäppet vassare! 

Min barnmorska ville att jag skulle börja med vattengymnastik för avslappningens skull nu när jag går på mammaledighet. Men ärligt talat så kommer det bara kännas som ännu ett måste nu när jag äntligen kan koppla bort jobbet. Jag har ju liksom till o med funderar på att hålla Max hemma för att jag inte orkar åka åka till dagis med honom. Fast där inser jag ju att jag måste göra det. Max måste ju få lite lek mer än att sitta hemma med en padda medan en tråkig mamma vilar eller städar ihjäl sig. Fy så tråkig jag känner mig. Nästan så ja likagärna skulle kunnat jobba fram till bf istället men det orkar jag heller inte. Nej bara att räkna ned istället! Snart så. 

Nu jobbar jag bara ett par dagar o på onsdag är jag officiellt mammaledig. Det ska vi fira med att hämta barnvagn o babyskydd. Sen va jag lite sugen på julbord oxå så jag får se om ja kan lura med någon till ikea ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0