Snart välkomnar vi vecka 35

om 30 minuter går jag in i vecka 35. JAAAA 35 helt otroligt. Har jag tur så är Elisé här om 5 veckor eller tidigare. Har jag otur så får jag vänta 7-8 veckor, det inte lika kul :/ Mina krämpor är desamma som innan förutom att jag fått lite eller mycket mer halsbränna, men det är ju inte så konstigt iom att magen är ganska stor. Men jag har mina knep som fungerar skapligt. Sova högt eller gå upp o dricka fil eller äta havregryn :)
 
Idag spela jag in en liten film. I och med att jag har moderkakan i framkant så får jag inte till några filmer där det ser ur som en alien försöker ta sig ut, men det syns iaf att det rör på sig därinne
 
 
På torsdag ska jag åter på ett bm-besök. Hon ville ju träffa oss ganska tätt nu pågrund att jag avvek från sf-kurvan sist och för att min järnvärde är skit. Jag hoppas kurvan rättat till sig igen och så hoppas jag att järnet gått upp lite. Jag har jättesvårt för att äta kött just nu eller ja jag har ju svårt att äta allt. Men min bm ville ju att jag skulle testa neferix i innan jag får järn i droppform. Så håll tummarna för att det gått upp lite på torsdag. Jag längtar så efter besöket på torsdag då vi ska diskutera lite annat också, men främst för att få höra hjärtljuden och kolla så magen växer o mina värden är bra!
 
Nu ska jag knapra piller o glida ned i min halvvakenhet och hoppas på att natten blir någorlunda bra. Imorn är det full rulle, eller det är det varje dag nu fram tills mammaledigheten.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0