Stickat

I torsdags när jag kom hem från jobbet så låg det ett paket adresserat till mig innanför dörren. Självklart kände jag igen handstilen och kunde nästan ana vad som skulle finnas däri. Jag öppnade paketet som var från min underbara svärmor och där i låg en stickad dress i gammelrosa till lilla damen i magen med ett litet handskrivet kort till mig. Åh så rörd jag blev! Jag uppskattar verkligen sånna saker och hon är ju såååå himla duktig. Hon har ju stickat en hel del till både Linnéa o Max o allt det har jag såklart sparat så att jag kan använda det till Elisé.

Det är så tråkigt att Elisé är beräknad till nyår för det innebär att svärmor inte kan vara här då o jag vet ju hur gärna hon vill. Men IOM att de hyr ut en massa hus  på sin gård i Åre så har de förpliktelser. Och dessutom kan hon ju inte gärna lämna sin man ensam över jul o nyår, så det är bestämt att hon kommer ner så fort som möjligt efter nyår istället. 

Idag har jag gjort mitt lilla projekt som jag prata om häromdagen. Dock får ni vänta ett tag med att se vad det är då jag måste förstärka o pynta ;) men så snart ja e klar så ska jag ta en bild! 

Här är en liten bild underifrån magen. Ja känner mig sprickfärdig. Nu är det mer en hängbuk oxå då magen sjunkit rejält!
Jocke sa idag att han tycker det känns så overkligt att vi snart har en bebis o jo det kan jag hålla med om. Men oj så mysigt det ska bli <3


Kommentarer
Sofie

Oh vilka fina kläder :D

Svar: tack gumman :)
Lina Lekander

2015-11-16 @ 17:23:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0