Ullared och en hel natts sömn

Igår va äntligen dagen här då vi skulle åka till Ullared. Kvällen innan så började jag fundera mer och mer på om jag verkligen gjort ett klokt val att åka så sent i graviditeten men samtidigt är det ju kul och jag har ju sett fram emot det så länge så det va bara att bita ihop o köra ;) Självklart vart ju natten som vanligt och när klockan ringde 4.30 så hade jag bara sovit i lite mer än en timme. Så först fortstod jag inte att klockan ringde, jag trodde typ att det va telefonen som ringde och att det va jobbrelaterat (på en lördag) och tänkte nej det där får vänta tills jag sovit en stund till. Dock så började jag vakna till liv när klockan aldrig sluta och kom ju på att vi skulle åka. Så det va bara att masa sig upp, klä på sig och åka iväg.
 
Resan ner gick bra. Jocke körde till Jönköping. Där åt vi frukost och sedan tog jag över ratten så vi kom fram någon gång ;) (Jaja jag är en liten fartdåre - no comments please). Och klockan 8.45 körde vi in på parkeringen till Gekås. Till en början verka allt vara jättelugnt och i vårt stilla sinne tänkte vi att guuuu så skönt. Men tji fick vi för vi hann bara in så upptäckte vi hur knökfullt det va. Fullt och rena rama kaosen. Dock tyckte jag att det gick skapligt bra och jag hade ju Jocke som ratta vagnen medan jag plocka på och bara bad om hans smakråd med barnkläder och så. Däremot fick jag inte med allt jag skulle ha på köplistan då min kropp efter 3 timmar sa ifrån. Jag skulle ju ha lite korgar till skötbordet och lite heminredning och lite skönhet till mig men nej efter hygien, herr och barn så var jag slut. Då började vi planera för utgång. Klockan va ju ändå 12 och vi hade ju tänkt gå till Harrys för en matbit och för att kika på matchen. Jocke gick i förväg så vi fick ett bra bord medan jag vänta in Weronica. Sedan gick vi till kassan och därefter till bilen för att packa in. 
 
När allt vart avklarat gick vi bort till Jocke som redan öppnat sin stödöl för IFK ;) Vi beställde mat och massor Cola och spanade in den historiska matchen. Ja till och med jag som avskyr matchen va med i gemet. Va skulle jag annars göra i 2 timmar liksom, ja kunde ju inte röra mig mer haha. Nej fyyy fan så ont jag hade i fogarna. Inte ens 2 panodil tog bort smärtan. Men med lite mat, cola, vila, sällskap och fotboll och guldglädje så fann jag energin för att köra oss hem de 32 milen. Ja Jocke drack ju lite öl på Harrys så han kunde ju inte ratta hem ;) Tur för honom att jag ääääälskar att köra ;) Självklart stanna vi på vägen hem o fikade, annars skulle jag nog inte orka, så ont o så trött som jag va. Men jag blir aldrig farligt trött när jag kör bil, det är som jag får någon superpower när jag kör tack o lov.
 
Vi va iaf hemma lite innan 19.00 då hämta vi upp Linnéa som vart i Kolmården med sin mamma över dagen, sedan beställde vi mat och åkte hem och bara vila. Natten sen sov jag som en stock. Jag somna i soffan någon gång runt 22.00. Gick in i sängen vid 1.00. Vaknade en gång under natten pga att jag fortfarande har en sån jobbig hosta (misstänker förkylningsastma igen) och somna sedan om igen efter toabesök o lite dricka och sov till 11.30. Jag va heeeelt utvilad när jag vakna. Dock sämre med förkylningen :/ 
 
Nu är jag i alla fall nästan helt klar med grejer till Elisé. Vi va o storhandla idag också så nu finns blöjor, våtservetter och ersättning (i nödfall) hemma. Det är som sagt bara korgarna kvar till skötbordet, men det tänkte jag  ta någon dag på IKEA när jag jobbar i Linköping. Imorn ska jag också packa förlossningsväskan. Även om det är 2 månader kvar så vill  jag nog ha den redo nu, för sammandragningarna idag har inte vart att leka med. Men det visste jag ju nästan innan att det skulle bli så. Men jag hoppas att med en natts vila så blir det bättre!
 
Imorn vaknas jobb i Linköping. Och sedan lite kvällsjobb i soffan. Nu har jag 4 veckor kvar innan mammaledigheten! Hoppas inte Elisé vill komma innan dess bara!
 


Natti natt


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0