BM-besök i vecka 29 (28+2)

Igår var det dags för BM-besök för att kolla alla värden och magen såklart.
Tänkte här skriva ned allt och även jämföra med vad jag hade med Max som jag sa i förra inlägget, så får vi se skillnaden :)
 
Datum : 8/10 
 
Vecka : 28+2 (28+2) 
Vikt : 78 kg (76kg) 
Hb : 105 (103)
Socker : 4,6 (4,6) 
Blodtryck : 100/60 (100/60)
Urin: Spår (spår)
Hjärtslag : 145 (148) 
SF mått : 29 cm (mättes ej)
 
Det som står i parentes är de måtten jag hade med Max, sjukt likt. Dock så mättes inte min mage så tidigt med Max så SF mått jag kan jag inte jämföra. Fast det kan vi göra nästa gång :) Skillnad med denna graviditeten är också att med Max så gick jag in med startvikt 66 och hade då gått upp 10 kilo. Nu har jag endast gått upp 8kg men gick in i graviditeten på 70kg. 
 
Måste bara berätta hur gullig Max va när han var med till BM igår. Han va sååå omtänksam när jag låg på britsen o skulle kolla sf-mått och hjärtljud. Han va orolig att BM skulle göra mig illa och fråga gång på gång om jag mådde bra och om det gick bra. O så klappa han mig på kinden o pussa mig. Han var även så nyfiken och skulle kolla allt som BM gjorde så vem vet det kanske är en blivande doktor jag har här hemma.
 
Idag hämtade jag ut skötväskan också och den är ju ännu finare än på bild. Den va så står så jag kommer nog packa min bb-väskan där i. Förhoppningsvis blir jag ju högst kvar på bb ett dygn o då behöver man ju inte så mycket med sig. När jag packa bb-väskan inför Max så hade jag ju en jättestor idrottsväska. Mycket som inte användes kan jag säga :) Fast samtidigt är det ju bra att vara förberedd, man vet aldrig vad som kan hända. Jag kan ju bli dålig och hemska tanke så kan ju även Elisé behöva extra vård. 
 

Den lilla väskan ska fungera som en kyl eller värmehållande väska :)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0