explossionvarning

Alltså det känns som jag snart exploderar. Magen är så otymlig o tung nu så jag vet inte hur det ska sluta. Ingen position är skön längre. Sitter jag så blir det trång för sessan och då är det inte en lugn stund där inne. Står jag känns det som att allt där inne ska ramla ut. Ligger jag på rygg så får jag yrselslag. Ligger jag på ena sidan så stramar den andra o gör ont och vise versa. Det som funkar relativt bra är att ligga på halvmage med ena benet upp. Typ framstupa sidoläge. Så  på det sättet kan jag åtminstinde sova skönt än så länge. Men det är nog bara en tidsfråga innan inte det går heller. 
 
Fy tusan så gnällig jag känner mig. Tur att jag aldrig ska genomgå detta igen. Och det är ett faktum! Även om folk kommer säga att vi nog kommer skaffa en till så är det blankt nej. Det blir nog snipp snipp sen för att vara på den säkra sidan. Två graviditeter från helvetet kan man inte glömma. Och faktiskt så är vår familj komplett sen. Jag har definitivt inget behov att överbefolka jorden själv :P
 
Jag är i alla fall fortfarande positivt inställd till förlossningen. Trodde att det bara skulle vara ett par dagar och sedan gå tillbaks till rädslan. Men det känns riktigt bra. Nu läser jag om olika förlossningspositioner och smärtlindringar och även lite ifall det skulle behövas ett snitt. Jag ska även i dagarna sätta mig o skriva ett förlossningsbrev så det är klart. Jag vet att jag skrev ett förra gången och hade med till förlossningen. Men det låg kvar i väskan när vi kom hem. Jag ska även planera inför att packa förlossningsväskan. Men tänkte vänta tills vi har vart på Ullared då jag tänkte köpa lite sköna myskläder och underkläder där att ha på mig uppe på BB. Sist fick jag ju åka o akutköpa tanttrosor då jag endast använder sting (onödig info) och däri fick inga blöjor plats hahahaha.
 
Nej men det känns skönt att ha denna inställning nu och dessutom få förlossningsbrev och väskan klar iom att jag bara väntar dagen det är dags. Jag kan faktiskt berätta om att igår fick jag lite smått panik. Vi skulle åka o handla lite. Så jag ställer mig upp och just där och då kändes det som att typ vattnet skulle gå. Jag fick världens press nedåt och det kändes precis som att vattenballongen skulle spricka o forsa ut. Detta släppte på 10 minuter så jag vet inte om det var så att sessan fixera sig eller vad det var. Men iom alla sammandragningar så skulle det inte förvånat mig heller. Men nej som jag säger så får hon nog allt stanna några veckor till. Snälla låt mig åka till Ullared först ;)
 
Här kommer en liten bild. Varning för flodhästen bara ;)
 


Gud va ja längtar tillbaks till en normal kropp


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0