förlossningen

Då har jag återigen vart uppe på förlossningen för en liten (läs stor) check. Nu kan jag med all säkerhet säga att mina sammandragningar är stressrelaterade för när jag kom upp till förlossningen och legat o vilat ett tag så var ctg-kurvan så fin. Fasen att detta ska vara så påfrestande. Jag har nästan glömt alla andra åkommor sedan dessa djävulska sammandragningar satt in.
 
Varenda gång jag är på förlossningen eller hos barnmorskan så får jag direktiv om att jag ska dra ned på tempot, men det är ju precis det som jag gjort, ska jag dra ned ännu mer så måste jag bli sjukskriven. Men läkaren som undersökte mig idag sa faktiskt ett sanningens ord. Även om dom tyckte att jag skulle bli sjukskriven så lär nog inte försäkringskassan acceptera det iom att jag har ett kontorsjobb. Stress får man hantera själv. Men det är ju inte så lätt när man har så mycket krav på sig, och just nu har jag nog den mest kravfyllda arbetssituationen i mitt liv. Men jag vet också att om dryga 2 veckor så kommer den här intensiva perioden avta så det är väl bara att försöka stå ut och ta en sak i taget och lägga det andra åt sidan. Läkaren rekommenderade mig i alla fall att sjukskriva mig veckan ut, men det kan jag heller inte göra just nu. Jag får helt enkelt försöka jobba hemifrån några dagar i veckan. Det är ju i alla fall en lite mer stressfri miljö. Men jag är så tacksam just nu för att jag har sånna bra kollegor som löser det mesta, så att jag kan pyssla med det som är viktigast och sedan ta hand om mig själv så gott jag kan. Jag får försöka kompensera dem med någon fint julbord eller så sen :)
 
Nu vet ni hur landet ligger för tillfället. Nu ska jag ta mina myror o sova för jag är slut efter denna dagen.
 


 


Kommentarer
Helen

Jag fick också sammandragningar av stress med Alfons. Det verkar vara vanligt att det är lätt å få så med andra. Hoppas du kan stressa ner och ta det lugnare med allt. Lättare sagt än gjort. Men försök. Ta hand om dej. Barnet å du är viktigare än jobbet. Men fattar att det är svårt att släppa när du ör chef och det är dina arbetsuppgifter... Kram

2015-10-06 @ 07:41:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0