lite torka

Jag har lite bloggtorka för tillfället. Livet går i 180 och man hinner inte riktigt med! Nu är Max sjuk också så då är det lite mer än vad som tänkt. Som sagt det är mycket. Jag har varsel av personal på en enhet som ska pysslas med. Jag har förberedelse av överlämning inför min mammaledighet som ska ordnas så jag inte glömmer något.  Jag måste planera och anställa nya timmisar till min andra enhet eller eventuellt till båda enheterna om vi vinner upphandlingen. Det ska läggas nytt schema för nästa år och planeras inför julledigheterna. Allt sådant vill ja ha klart. Därefter ska jag även hinna med familj, hem, planering av mammas 70-årsdag och kanske mig själv med. Men samtidigt är det skönt att ha mycket att göra även om det inte är bra för mina sammandragningar. Tiden går så mycket snabbare och det blir inte lika olidligt att stå ut den sista tiden. Även om det är så att jag kanske bara skulle vilja ligga i sängen den sista tiden nu ;)
 
Men dagarna tickar på. Jag har egentligen inte börjat räkna ned tills jag går på mammaledighet men det är väl dryga 5 veckor kvar tror jag. Och Jocke går på pappaledighet om 7 veckor. Jocke har sparat en hel del dagar från Max. Så han kommer vara hemma med oss från den 11 december tom den 31 januari. Ska bli så skönt att ha lite mer hemmastöd denna gång. För när Max föddes så började ju Jockes kriminalvårdsutbildning bara 5 dagar efter och då var han ju borta nästan jämt. Fast som tur är har jag ju alltid haft min mamma till hands och det kommer jag ju ha så länge hon orkar säger hon. Hon är guld värd i mina ögon som alltid ställer upp! Önskar jag kunde göra något stort för henne. Men jag har lite funderingar med att bjuda med henne till Thailand när vi åker om 2-3 år. Bjuda henne på resan så behöver hon bara ta med fickpengar. Under tiden skämmer jag bort henne med annat. Hon fick ju Jockes iphone, och nu vår padda. Sen bjuder jag henne på lunch och fika och tar med henne på olika saker. Jag hoppas att det är tillräckligt!
 
Nu räknar jag ned dagarna till Ullared också. Kl 5.00 nästa lördagmorgon styr jag, jocke, mamma och weronica bilen mot en hel shoppingdag. Jocke o weronica är lite upprörda för de missar ju sista ifk-matchen. Men vi prata om att luncha då, det finns ju sportsbad och harrys så förhoppningsvis kan de se lite. Hade vi planerat bättre hade vi ju kunnat övernatta. Men ja fotboll är ju inte allt ;) Men vi har ju ingen brådska. Vill de se matchen så kan de ju göra det medan jag går o strosar och shoppar så kan de ju ta sitt när de har tid. Sjukt att lägga en match kl 13.00. Hade det vart 15.00 så hade de ju kunnat sitta i bilen och kollat på laptoppen när vi åkte hem. Men ja det är som det är. Men jag gråter inte över det. Det ska i alla fall bli kul att åka. Hoppas jag inte överansträngen mig för mycket bara så förlossningen kommer igång. Men jag har lovat min svärmor och några vänner att jag får ta det försiktigt och vila så mycket jag kan mellan varven!
 
Nej nu ska jag ta mina myror o krypa ned i sängen!
Men innan måste jag berätta något kul som min prins sa igår.
 
Jocke skulle göra gröt innan han åkte till jobbet och frågade Max om han också ville ha gröt varpå han svara
-Nej tack det vill jag inte. Jag får sådan halsbränna då.
Gissa hur mycket vi skratta åt det. Han är ju för goo och snappar upp så mycket.
Ibland måste han låna min gravidkudde också för han har ju såååå ont i ryggen ;) ja vad ska man säga :)
 
 
 
Natti natt <3
 
 


Kommentarer
Helen

Fotboll är allt! I alla fall IFK!!!! Jag skulle aldrig kunna åka till ullared den dagen vi kanske tar sm-guld för första gången på 26 år!!! Det vill man inte missa!!! Stackars Jocke! (Läs min text med humor😊) Vad är det för enhet ni ska anställa timmisar till? Jag är i alla fall intresserad! Så hör av dej om du vill och om du tror att det är ngt som skulle kunna passa mig. Jag är ju timmis som servicemedarbetare på ISS. Jag tror din mamma känner sig uppskattad, du/ni verkar göra mkt för henne. Vilket lyx att ha råd att bjuda med! Jag får hanka mig fram månad till månad, döstressigt! Kan inte planera in något knappt. Skönt att ni ska vara lediga länge tillsammans! Vad bra ni planerar in det! Bara å räkna ner nu då! Ta hand om dej!

Svar: Haha jag som i vanliga fall tycker att all sport är hemsk och verkligen avskyr fotboll mm tycker det är kul att se nu när det går så bra. Vi har ju viasat så vi ser alla matcher "gratis" hemma och har suttit bänkade och ja även jag. men det tar emot att erkänna det ;) Vi bestämde tyvärr den här resan innan vi visste att det skulle gå så bra för IFK och när det väl gjorde det så sa vi att om det klaffade så kanske vi skulle åka ned till Malmö o kika o sen åka till Ullared på hemresan. Men ärligt så klarar jag inte det själv och jag vill heller inte flytta på resan iom att jag mår så dåligt, så vi får lösa det med att kika från Ullared :) Jocke kommer släpa med vår laptop, så visas det inte på sportsbaren eller på harrys så får de väl sätta sig i bilen o kolla ;)
Just nu håller jag på med norrköpings kommunväxel och letar timmisar. Tyvärr har jag gått på lite nitar av att anställa sånna som jag känner eller fått rekommenderade av vänner så ta mig inte fel, men det tar lite emot att göra det igen. Man tror att de kanske ska sköta sig bättre när man känner dem eller när man fått dem rekommenderade men det har visat sig vara tvärtom :/ Men nu ska jag ha 2 timmisar till norrköping och har ganska många på intervju, jag kan återkomma till dig om ingen klaffar. Annars vad har du för möjlighet att ta dig till linköping? där kommer det också finnas behov om vi vinner upphandlingen. kram
Lina Lekander

2015-10-24 @ 08:27:20
Helen

Amen så skickades min kommentar flera gånger! Suck! Jaja jag bjuder på det! ☺️

2015-10-24 @ 08:28:30
Helen

Stackars dej att ha så jobbiga besvär med myrkryp! Hur kommer det sej att du drabbas av det? Låter inte alls kul! Kan du sova lite på dagen när natten blir sömnlös? Hoppas du slipper gå över tiden ! När kom Max? Innan eller efter bf?

Se till att paddan är laddad bara! 😉 Jag är uppväxt på parken, pappa tog med mig dit som barn. I början på 2000-talet började vi stå med klacken och det är mkt roligare. Och vi har fortsatt med det sen dess. Så Curva Nordahl är det som gäller! Har gått på alla hemmamatcher i år förutom 1 då jag inte lyckades få barnvakt, men såg matchen hemma på teven istället. Man kan köpa styckvis matcher på cmore om man inte har som er.....
Okej. Ja jag förstår der till hundra! Så skulle nog jag med tänka! Läskigt att anställa dem man känner.... Jag är duktig... Bara jag får lära mig jobbet. Till Linköping har jag svårt att ta mig, ialla fall när jag har barnen. Jag har inte körkort pch skulle åka buss å pendeln... Nu ska vi börja med varannan vecka, då kommer jag kunna vara mer flexibel med arbetstider varannan vecka. När jag har barnen sköter jag alla lämningar och hämtningar på dagis/frita helt själv... Så det innebär att jag lämnar 06:15, och att de stänger 17:30 och att jag måste hinna dit då. Så linköping blir svårt om man börjar tex sju, åtta skulle funka... Varannan vecka som sagt funkar det bättre med tider... Jag har högarbetsmoral och känsla service. Det är min bästa egenskap i yrkeslivet.

Ta hand om dej!!! Kram

Svar: Jag har restless leg syndrome i vanliga fall och när jag är gravid blir det hundra gånger värre. Finns inte så mycket att göra tyvärr. När man inte är gravid finns det tabletter att ta, men jag vill inte riskera nåt så jag avstår.
Ingen fara att laptoppen skulle va oladdad. Vi har laddare i bilen :) Jag själv är uppväxt i en fotbollstokig familj men nej jag har aldrig hittat intresset trots syskon som släpat med mig. Jag va mer flickflicka som höll mig till dans o putiinutt :D

Jag kommer hålla intervjuer nu i norrköping, jag kan höra av mig om jag får plats för en till. Jag tror dock inte att linköping är ett alternativ för dig då arbetstiden är förlagd mellan 7-18. svårt att hinna pendla kommunalt när man har barn. Vi va ju tvungna att skaffa en bil till när vi fick max för att jag skulle hinna till och från jobbet. Innan turades vi om om bilen

kram
Lina Lekander

2015-10-25 @ 06:22:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0