Pissdag rent ut sagt

Vilka dygn jag haft bakom mig. Jag sitter här helt slut och vet inte vad jag ska göra. Jag har nog aldrig känt mig så psykiskt pch fyskiskt dränerad som jag gjort idag. Inget har känts roligt, allt är bara övermäktigt! En vän frågade mig hur jag verkligen mådde idag och jag svara utan att ens reagera.
- Helt ärligt skulle jag kunna hoppa från en bro just nu (nej ni behöver inte oroa er, det kommer jag inte göra utan det är bara så det känns just nu). 
Lustig känsla när man borde vara glad över det lilla miraklet som ligger i min mage. Men jag är ju glad, det är själva tillståndet som gör mig less. Myrkrypen, foglossningen, illamåendet och stressen.
 
Max sov hos mormor inatt just för att jag skulle få sova, tror ni jag sov då? Nej jag gick här hemma o vagga o vagga. Sen la jag mig på soffan med lite starkare panodil och min gravidkudde för att få en bra sovposition och va nära på att falla i sömn. Men så small det till utifrån. Och så börja adrenalintet pumpa. Va det en bomb? skottlossning? va händer nu? Man vet ju aldrig vad som händer i den här stan längre. Men nej, det va ett jävla fyllo (ursäkta mitt språk) som hade plöjt genom rondellen utanför med en skåpbil. Självklart ville man ju kika va som hänt och när alla blåljus blinka utanför så kan man ju direkt inte koppla av. Därefter så va det helt omöjligt att somna, ja bara ligger o vrider o vänder på mig i hopp om att somna men icke! 
 
Återigen sitter jag här inatt med kryp i benen fast groggy och vill sova. Jag hoppas på en natt som jag sover av ren utmattning. De kommer ju emellanåt. Och så hoppas jag på ett bättre mående imorn. För nej jag är inget kul att va med nu. 
 
Nu ska  jag visa er det senaste inköpet till min lilla sessa.
 
Tjockare mössa
Strumpbyxor 
2 klänningar.
 
Självklart fick Max också kläder
Jeans och en farfarströja.
Ja jag vet att vi ska till Ullared, men man måste ju få handla lite när man hittar något och speciellt om det kan pigga upp ens mående för sekunden ;)
Får lägga upp en bild på det imorn!
 
Jag funderar även på om jag ska köpa någon julklänning ifall hon ploppar ut tidigare. Men det får vänta till december i så fall för då kan jag alltid lämna tillbaks den om hon inte kommer i tid ;) Vad tror ni, vågar ni gissa på när vår sessa kommer? Jag har 3 datum i huvudet, antingen den 18/12, 31/12 eller den 6/1. Jag kan berätta imorn varför jag tror något utav dessa!
 
Nu ska jag krypa ned brevid mitt element därinne o hoppas han inte smittar mig ;)

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0