Skötbord och vecka 29

Så va skötbordet på plats. Dock blev det inte det som jag tänkt att köpa för killen jag maila med hörde aldrig av sig om jag kunde komma idag :( Däremot fick jag ett mail från en tjej på Facebook. Jag hade nämligen annonserat på sidan "barnkläder dygnsauktion" där jag själv är admin nu mera :) att jag sökte ett speciellt skötbord. Och i mailet stod det att hon hade just ett sådant jag sökte som stod o skräpa i källaren och hon ville bara ha 200:- för det. Självklart slog jag till, så nu ikväll va vi o hämta det och så har jag monterat ihop det och möblerat in det i sovrummet. Bild kommer så småningom när jag fått till skötbädd och förvaringen också. Dock var jag tvungen att ändra på spjälsängen för skötbordet var större än jag trodde men det vart bra ändå. Nu har jag däremot fått en ny ide om att jag ändå vill ha en sänghimmel så det ser lite mer ombonat ut, så jag ska kika på ullared om de har någon fin när jag ska dit.

 
Vad har jag kvar utav inköpen nu då?
*Skötdyna och korgar till skötbordet.
*Blöjor o våtservetter för att klara första veckan/veckorna hemma.
*Olja, salva, pysventiler.
*Nappar, nappflaskor o ersättning ifall inte amning funkar.
 
*Tjockare mössa, vantar och mer strumpor.
*Mera bodys (kommer ihåg att vi köpte för lite till Max fast då hade vi inte tvättmaskin heller)
*Tjockare overall för utomhusvistelse.
*Pyjamasar (har totalt glömt att köpa det).
 
*Babygunga (har inte bestämt oss om det är viktigt ännu.
*Sängmobil o eventuellt sänghimmel.
*Gosedjur (Max vill ha Elisé ska få en kanin precis som han har).
*Någon mer gosefilt.
 
Inte så farligt faktiskt och ja jag hoppas få det mesta avklarat nu när vi åker till Ullared i slutet av oktober.
 
För övrigt så gick jag in i vecka 29 idag. Jag tror att vi har en rejäl tillväxtfas nu för jag är konstant hungrig och kan äta hela tiden. Fast jag blir så illamående på en gång, både på grund av graviditetsillamåendet och pga att det inte får plats så mycket mat längre. Sedan gör det fruktansvärt ont i fogarna (framtill denna gången) så ja det växer väl så det knakar där inne. Men imorn ska jag till BM, då får vi se vad alla mått säger. Imorn ska även Max få följa med till barnmorskan. Jag har ju samma BM nu som när jag var gravid med Max och hon ville gärna träffa honom. Sedan kan det ju va kul för Max att få höra Elisé hjärtljud så att han också förstår att det verkligen är en liten lillasyster där inne. Efter BM-besöket imorn ska jag också rota fram min journal från förra graviditeten och jämföra lite. Det kan va kul. Jag kan i alla fall säga att när jag var uppe på förlossningen i förgår så låg hjärtljuden på runt 135-140 och när det är lågt så säger ju myten att det är en tjej. Jag har för mig att jag låg runt 155 med Max. Som sagt ska bli kul att jämföra. 


 
Nu ska jag ta o sussa. Imorn blir det hemmaarbete, massa administrativt arbete som ska va inne på fredag och förberedelser inför personalmötet på måndag. Och på fredag har jag återigen möte i sthlm så det gäller att ladda batterierna imorgon för jag känner att det kommer bli en  kämpig dag på fredag! Nattinatt mina vänner.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0