vecka 31 och mindre än 70 dagar kvar

Ännu en vecka har gått och ja det börjar kännas olidligt. Trots att det är mindre än 10 veckor kvar så känns det allt för långt och kommer jag dessutom få gå över tiden så blir jag nog galen. Redan nu känns det som att jag ska föda. Magen är så stor och otymligt, Det gör ont i fogarna framtill och vissa dagar har jag konstanta sammandragningar med mensvärk utan att det släpper och ett tryck nedåt precis som att Elisé är på väg ut. Det värsta av allt är att jag heller inte längre kan sova. Jag är uppe o vaggar hela nätterna, och somnar jag så är det precis som när jag var gravid med Max runt 5-tiden. Om man då ska upp kl 6-7 ja då är man väck kan jag säga. Tur har jag i alla fall att jag kan lägga mitt jobb lite efter min kapasitet, det gör att jag iaf klarar av vardagarna. Jag vet vilket helvete jag hade med förra gången när jag hade fast schema då grät jag varje morgon för att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Så är det inte nu i alla fall, jag känner mig fortfarande positiv över att jag fortfarande klarar att jobba även om ca  30% sker hemifrån. Överlag så har det vart väldigt lite tårar och hormonutbrott denna graviditet. Alltid något positivt ;)
 
Oron att föda för tidigt finns i alla fall kvar. Även om graviditeten är jobbig i sig så vill jag ju inte att sessan ska komma redan. Hon får som sagt gärna hålla sig kvar till vecka 36 i alla fall för då är hon färdiggräddad så att säga :) Lungorna är mogna o infektionsrisken har sänkts markant, hon skulle helt klart klara sig utan att behöva stanna på Neo så det håller vi tummarna för att vi klarar. Dit är det ju bara ändå 5 veckor, då känns det mycket bättre :) 
 
Idag har jag i alla fall fått iväg papprena om inkomst till försäkringskassan, känns riktigt bra. Dessutom har jag meddelat min chef hur mina planer ut så nu är det bara att vänta in sista beskedet från fk så kan jag andas ut  och räkna ned till 27 november då jag gör min sista dag :) Allt börjar verkligen falla på sin plats!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0