Vecka 32 och så sjuk igen

Dags för ny vecka. 32 tjoho! Jag är så så glad att det går så snabbt för ärligt talat så orkar jag inte så mycket längre. Ja jag vet att jag inte har något val men blääääääääää säger jag bara. Varför kan inte jag få må bra och ha några bra veckor nu i slutet iaf? Är jag inte gjort för att vara gravid? Mycket kan jag bita ihop över. Jag kan va sjuk, jag kan bränna mig o slå mig, ramla, ha tandvärk och ha en nacke som jävlas konstant utan att bryta ihop men detta, just detta tillstånd tar kol på mig. 

Ska jag orka stå ut i drygt 60 dagar till? Jo men jag måste ju. Men suck så tråkig o negativ jag känner mig. Nu är Max sjuk oxå o verkar ha smittat mig. Vaknade med halsont o basröst imorse så det är bara en sak till att lägga till på listan!

På något konstigt vänster ser jag iaf ett nöje i att åka till jobbet, även om det stressar mig emellanåt. Där har jag ett liv iaf o fina kollegor som muntrar upp en.  Jag har nu börjar strukturera upp min sista tid för att det inte ska stressa mig. En sak per dag typ, det funkar bra!
Så imorn står julledighetsplanering på listan, antar att personalen vill vara lite lediga om de kan.

Nu sömn, så gott ja kan iaf!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0