Jobbig helg som skulle vart rolig.

En helg som hade planerats att starta redan kl 15.00 i fredags med mycket roligt planerat blev rena rama kaoset.
I och med att dagis var stängt, Jocke jobba kortdag och att svärmor har kommit ned så planerade vi in en liten minikryssning med hela familjen. Dock redan innan så kände jag av magkatarren och så en halsbränna som bara blev värre och värre. Men vi rullade upp mot Stockholm i alla fall och jag hoppades att grädde, omeprazol och gaviskon skulle göra susen. Dock blev det inte bättre och även om kryssningen startade bra så va ingen utav barnen på sina bästa humör och man vart väl mer eller mindre stressad när Max visade en av sina sämsta sidor. Vi beslutade att ta en skapligt tidig kväll och gick till hytten redan vid 22.00. Barnen ville sova med farmor och vi Jocke o jag knopade i egen hytt. Lite skönt att få vila, men det vara inte länge. Klockan 1.00 så knackade Linnéa på och självklart hade Max fått en nattskräcksattack. Och där tog även mitt helvete vid. När dessa attacker sätter igång så är det bara jag som duger och jag fick klättra upp i överslafen med min stora mage o försöka få honom lugn. Efter mycket om o men så va vi tillbaka i tryggheten och barnen önskade sova vidare hos farmor och tur var väl de. För när vi kom tillbaka till hytten så va magsmärtan och halsbrännan så stark att jag bara satt på toa o spydde galla rakt ut i handfatet. Och gissa vad som kom på det. Jo jättetrevliga sammandragningar så paniken infann sig att nu fan kommer förlossningen igång. Men tack o lov sitter jag här idag och ingen bebbe än :) Jocke fick i alla fall springa omkring på båten och leta mjölk mitt i natten och kom tillbaka med värsta glaset och det fick jag sen sippa på under natten och det stabiliserade sig. När det sedan va dags för frukost så blev det bara en mugg grädde (kul att det funkar i alla fall) mer fick jag inte ned. Men med en ny omeprazol så blev det i alla fall mycket bättre och när vi äntligen kom hem igår kväll och en natts ordentlig vila så kändes det bättre, förutom! Ja just det förutom att jag vakna med täppt näsa, hes som en idiot o lite feber. Jo men tack för den! Linnéa va ju sjuk förra veckan så det är ett under om någon utav oss inte blivit sjuk. Men varför jag, jag har tillräckligt ändå.
Så nu blir det att stanna hemma ett par dagar o vila mig, tror dock att jag behöver det ändå. Fast det tar emot såååå mycket att sjuka mig.Men ibland måste man nog lyssna på kroppen och just nu har det helt enkelt vart för mycket. 
 
Så nu vet ni hur trevlig vår helg har vart. Men även om den va lite kaosaktig så va det ändå mysigt och roligt att få göra något med svärmor. Och barnen uppskattade det mycket trots början med dåligt humör ;)

Lite shopping blev det oxå. Elisé fick detta. Linnéa fick nya converse med
Mönster från missoni. O Max fick en legocinderellabåt, en vikingline buss o så godis. Jocke o jag körde på en parfym. Jocke körde Zlatans nya och jag tog Amour amour, min gamla klassiker  :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0