Vecka 26

Då går vi in i vecka 26 vilket betyder att det förhoppningsvis är mindre än 14 veckor kvar. Jag är riktigt trött på att vara gravid om jag ska va ärlig. Det är inte kul någonstans! Okej lite roligt är det för jag vet ju vad jag får i belöning men uj va jag känner mig värdelös.

Nu kan jag inte ens stå o laga mat utan att det svartnar för ögonen och på det grymma sammandragningar. Jag blir ju så stressad för jag ju barn, hem o matlagning att ta hand om. Aldrig någonsin har jag känt mig så ensam med allt som nu. Jocke jobbar ju ständigt o även om han gör sitt bästa när han är hemma så räcker det inte på långa vägar. Jag är på bristningsgränsen. Jocke säger att jag ska sjukanmäla mig, men vad hjälper det? Ska jag ligga hemma o såsa o bara bli galen på att hemmet ser för jäkligt ut? Nae då är jag hellre på jobbet och får tankarna på annat.

Nae nu ska jag sluta att gnälla. Det blir bra i slutändan. En positiv sak har hänt i alla fall och det är att nätterna är nu kalla. Och om jag har öppet fönster så blir det svinkallt i sovrummet och då får jag inga myrkrypningar. ☺️ och sen så ser jag fram emot måndag för då är det ultraljudsdags igen. Så titta allt är inte skit ändå :)

Jag o min enorma kula som suktar efter plommon just nu :)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0