Ett hem att trivas i

Som ni såg på bilderna i förra inlägget så har vi gjort om lite här hemma. Barnens rum är nästan klara, bara lite småpyssel kvar som Max nya säng, gardiner o väggprydnader. Utöver det så väntar vi på att vårt sovrum ska bli renoverat och att vår nya säng ska komma. Hoppas dock att de renoverar innan sängen kommer för det blir så bökigt annars. I vardagsrummet så ska ny matta, TV-bänk och bord köpas. Mattan har blivit förstörd (vet inte ens om ja ska fortsätta med rya) tv-bänken gick sönder och vi har en provisorisk under tiden. Och bordet ska vi inte tala om, det har Jocke haft sen innan Linnéa va född så det är på tiden att det byts ut. Men det projektet blir efter sommaren. 

Det vi gjort nu är att flytta ut matbordet i köket. Vi skulle byggt en köksö där men aldrig kommit till skott. Och eftersom Max aldrig får någon direkt matro (bussarna åker förbi för ofta) så tyckte vi att det va likabra att börja äta i köket. Så numera har jag en myshörna vid burspråket. Jag fick mammas schäslong som knappt vart använd och den passa jättebra in. Däremot vill jag nog köpa ny klädsel till den. 

Det känns som att det återigen börjar bli ett hem att trivas i. Men ändå så längtar jag tills vi hittat vårt drömboende att köpa :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0