Master bedroom

Jaaaa på måndag kommer dem o ska renovera vårt sovrum. Dock undrar jag var vår säng tagit vägen. På tisdag har det gått 8 veckor sedan vi köpte den. Och de sa att leveranstiden skulle va 6 veckor. Jaja jag ska låta dem fixa klart sovrummet så ska jag ringa o höra.

Idag har jag suttit o letat inredning till sovrummet. Jag beslutade att vi nog inte kommer köra på sängbord utan jag vill sätta läslampor över sänggaveln istället. Vi har ju ett sånt litet sovrum och sängbord tar ju plats och man samlar bara massa skräp där så vi hoppar dem. 

Allt i sovrummet kommer gå i vitt mörkblått o koppar. Så lampor i koppar vill jag ha. Sen har har jag några tavlor o prydnader som ja vill måla om i kopparfärg. Taklampa, mattor o gardiner ska gå i mörkblått. Dock fel säsong att leta mörkblå tyger. Nu är det mesta i pasteller o ljust. Får be svärmor kolla i Ullared när hon ska dit nästa vecka. Gissa om jag är avis, men det får bli i höst när man är tillbaka på jobbet igen alternativt om några kronor från skattepengarna kan läggas på det ;)


Lamporna o gardinerna är beställda. Nu ska det bara hittas en liknade matta och lite smått o gott. Åh vad detta kommer bli bra :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0