Time to catch up

Hej alla tålamodiga läsare. Nu ör det dags att uppdatera er lite. Ja kag vet att min blogg är tråkig men jag är fast i bar och hushållstjänster och däremellan sover jag eller spelar candy crush haha. Vi lever och frodas iaf så n behöver inte oroa er.

Om jag ska börja att uppdatera er med Elisé först så har vi idag vart på BVC för 3 månaderskontroll. 
 Hennes mått är nu:
• vikt 5900g (+500g) 
• längd 62cm (+1cm) 
• huvudet 39,5cm (+1cm). 

Hon utvecklas så fint och har bråttom att lära sig saker. 

•Hon har länge försökt vända sig från rygg till mage. Dock klarar hon det inte än. 
•Hon vill gärna inte ligga ned utan sitter gärna, så ja får väl byta till sittdelen på vagnen snart
•Hon är ständigt glad och skrattar högt
•Hon pratar mycket. Det är aaaa ooooo mest :)
•fortfarande sover hon bra och mycket. Hennes rutiner är att vakna för frukost kl 8.00, somnar gärna om och sover till 12-13 (om vi är hemma). Äter och har en vakentid till 15. Sover sen till 18 då det åter är matdags och är vaken till 22-23 och sen sover hon från 23-8 utan mat oftast. Så allt som allt sover hon minst 16-17 timmar ännu så det kan jag inte klaga på. Dock är hon inne i en fas då hon gärna vill sova i famnen eller i bilen eller vagnen.

Idag har vi oxå tagit 3mån vaccin. Tyvärr fick hon hög feber och är väldigt trött. Fast trots det så har hon vart lite vaken och glad. Jag hoppas att det lägger sig fort.
Underbart morgonhumör 
Dags att åka till BVC 

Somna i gymmet efter en jobbig dag.

Max mår oxå utmärkt. Han räknar ned till sin födelsedag nu och planerar tårta och presenter. Jag hade ju turen att vinna en tårta till honom. Dock gällde vinsten i april så han får en busstårta nu och så kör vi på vanliga när han fyller år istället. Är tårtan god så kan vi alltid beställa en ny busstårta tills nästa år ;) Vi ska även på 4års koll på BVC ni i maj så då uppdaterar jag er mer om prinsen. Tror han kommer klara alla tester galant. Min lilla kloka duktiga kille. Men tänk att han fyller 4. Det va ju inte långe sen han va liten. Usch nej stanna tiden snälla.Det var väl allt ni ville veta ;) det händer inte då mycket mer. Lite förändringar i hemmet bara. Jag längtar efter värme så vi kan va ute mer och vi planerar sommaren. Thats it typ :)

Puss på er alla så bloggar jag snart igen ❤️


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0