1 månad eller 5 veckor

Så har vi firat Elisé 1 månadsdag med pompa o ståt, eller ja hon sov som vanligt rakt igenom den ;)

Igår på sessans 5 veckorsdag hade vi BVC inbokat med tillhörande läkarkoll.
Damen väger nu 4360g. Från födelsevikten är det en ökning på 460g. Men om man ser från hennes stora viktnedgång efter fl så har hon tagit igen 960g. Nästan ett helt kilo på 4 veckor, ups :) Hon har även växt på längden en hel del. Nu är hon 57cm över jorden och det är hela 7cm sen hon föddes . Hon är längre än vad Max var i samma vecka men väger mindre.

Utvecklingsmässigt så ligger hon bra till med. Redan nån vecka efter födseln så log hon o nu har hon blivit en riktigt glad flicka. Hon fäste blicken oxå väldigt tidigt och nu har hon börjat tycka saker är väldigt intressant, speciellt brorsan, tavlor och lampor. Idag klara hon även för första gången att hålla huvudet uppe under nackträningen. Hon har försökt bra länge med det och är väldigt nyfiken av sig men inte fått till det riktigt förän idag. 

Annars ter sig dagarna som alla andra här. Hon sover till 12.00 och blir lite grinig om vi går upp tidigare. På dagarna äter hon var tredje timme o sover för det mesta emellan, kanske nån vakentid på en kvart här och där. Framåt kl 19-20 börjat hennes vakentid, då vill hon ha sällskap o köra matmarton då då hänger hon i famnrn, bärsjalen Eller babygungan beroende på vad jag pysslar med fram tills kl 0.00 då hon vill ta natter. Sen rullar det på dag in o dag ut. Jag hoppas dock vi kan ändra lite på kvällsrutinerna för konstigt nog så har jag blivit kvällstrött o skulle kunna sova från 22.00 men det går ju inte nu ;) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0