Allt i ett

Hej alla mina läsare :) Förlåt för att jag inte bloggar så mycket men i ärlighetens namn så har jag inte så mycket tid till det just nu. Nu förstår säkert varför.

Återigen så har vi Jocke hemma på pappaledighet i 3 veckor. Så himla skönt. De 2 veckorna han jobba sedan hans 7veckorsledighet mellan december och januari gick bra men det blev ett pussel då även Max vart toksjuk mitt i allt. Ja 2 dagar han Max gå på föris innan sjukdomen va ett faktum :/ Självklart fick han det som alla andra verkar ha och långvarigt blev det med, över en vecka med hög feber o trötthet. Fortfarande är han väldigt trött men annars frisk igen. Och sessan hon slapp, det kan vi nog tacka amningen för. 

Liten bildbomb kommer här

Max ligger alltid kvar o morgonmyser tills vi andra stiger upp. Tack o lov för paddan.

max vill gärna hålla om Elisé på nätterna när hon är ledsen. Då smälter jag 😍
Häromdagen hade inte Elisé vaknat för dagen o klockan va 13 (ups)
de är så fina mina barn o Max vill alltid pussa o krama Elisé. Dessutom vill han gärna få henne att rapa men blir äcklad när hon kräks ;)
Jag har fått många fina presenter när båda mina barn fötts. Denna fick jag av Turid, barnens bonusmormor. Fick en liknande utav Morbror, moster o kusiner när Max föddes (finns i arkivet från 2012 maj) Dessa kommer jag alltid komma extra mycket ihåg, handgjorda saker av kärlek ❤️


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0