Äntligen ett stort plus

Idag hade vi första BVC-mötet bokat efter sista vägningen på BB. Då Elisé hade gått upp 30g på sista vägningen på BB och ser så välmående o nöjd ut så kände de ju att BVC kunde ta över som jag berättat tidigare. Vi fick samma BVC-sköterska som vi har till Max. En manlig som vi trivs jättebra med så det känns tryggt. Vi pratade lite om allt som hade hänt, Elisé start på livet, hennes vikt o att jag fortfarande inte mår så jättebra efter allt. Men det är bara att ta en dag i taget o när väl hormonerna gått ur kroppen så borde det ljusna. Jag längtar kan jag lova 😉 Jag fick även nässpray utskrivet till amningen. IOM att damen somnar så snabbt vid bröstet o ibland får jobba hårt för att mjölken ska rinna till så kan det va en hjälp på vägen. 

Tillbaka till Elisé så har mitt kämpande iaf gett resultat. Vi är nu uppe i en vikt på 3700g o en längd på 52,5cm. Hon har sedan sista vägningen ökat exakt 200g (280g kvar till födelsevikten) och dessutom växt 1,5cm, min duktiga lilla tjeja. Hon är även tidigt i utveckligen. Hon ler redan och nej det är inte gaser ;)  o dessutom så vill hon gärna lyfta huvudet när hon ligger på våra bröst. Vi har lagt henne vid några tillfällen på magen men då har hon inte lyckats, men vi har definitivt inte bråttom. Hon får gärna vara liten ett bra tag till! Idag ska vi även börja med d-dropparna. Dock har jqg läst att en del fått magproblem av dem. Hoppas vi slipper för det räcker gått o väl med ett Magbarn :/ men vår BVC-sköterska sa att om vi märker något kan vi alltid köpa vattenlösliga själva o testa så vi får se.

Nu är det sovdags här efter sista amningen. Hoppas damen sover gott till 5.00 nu innan nästa pass.Kommentarer
Helen

Gud så söt! Vem har tagit bilden längst ner? Hoppas du mår bättre snart!! Har du sluppit sår på bröstvårtorna? Jag fick det med Alfons. Ajaj. Men det läkte efter någon vecka... Men unnan de läkte mådde jag dåligt.. Det är inte lätt att få barn! Jag tycker första tiden är jobbig men mysig också.. Men man är ju så trött å så är det svårt att räcka till för det är ju ett sjå att ta hand om bebis... Fin Max är, ser stolt ut! Tänk när de kan leka tillsammans!!

2016-01-20 @ 08:03:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0