BF+7

En vecka har nu gått sen hon skulle komma. Jag håller på att bli crazy och igår hos BM rann bara tårarna. Varför ska jag som inte kan sova få gå såhär länge. Man blir ju psyksjuk av att inte sova och de senaste nätterna har det bara blivit 1 timme per natt och sen någon timme på fm just pga värk i rygg och fogar, myrkryp och illamående.
 
Det blev iaf en ny hinnsvepning igår och hon kände att jag är öppen 3 cm men det är värkarna som fattas nu helt enkelt. För när man är öppen 4 cm så får man ju stanna på förlossningen om man vill. Men iom noll värkar så kan man inte göra något. Det enda jag kan hoppas på är att förlossningen är lindrigare i latensfasen iom att jag redan är öppen så pass.
 
Iaf efter hinnsvepningen fick jag lite mer ont men det har precis som förra gången avtagit så som jag sa så lär jag få gå tills hon blir vräkt av förlossningen. Men ja kanske likabra det för Jockes halsfluss har startat om igen. Han tog sista pencilinet i söndags och idag hade han beläggningar  och ont igen. Hmm räcker det inte med det vi redan får utstå??? Jag vart så orolig och ringde förlossningen ikväll men de sa att halsfluss är ingen fara för bebis så han var välkommen när det väl är dags (tack o lov). Vore mardröm om han inte fick va med på förlossningen, känner inte direkt att jag har någon annan jag vill ta med dig ;)
 
Min värden då?
 
Datum : 4/1 - 2016 (21/12 - 2015)   
 
Vecka : 40+6 (38+5) 
Vikt : 86 kg (86kg) 
Hb : 110 (100)
Socker : 4,8 (4,8) 
Blodtryck : 100/65 (100/60)
Urin: Spår (spår)
Hjärtslag : 128 (128) 
SF mått : 36 cm (36)
 
 
Järnet börjar stabilisera sig, det känns skönt. Ligger fortfarande på gränsen, men bara det att det går uppåt är bra. Vikten och SF-måttet är samma men ingen fara då hon antagligen sjunker neråt och det äe svårare för mig att äta. 
 
Så nu är det bara att fortsätta vänta o vänta o vänta så får vi se om hon behagar dyka upp innan bf+17 eller om hon blir vräkt då.
 
puss o gonatt
 


Kommentarer
Helen

Andra förlossningen är oftast kortare och intensivare än första. Min andra förlossning tog ju bara 4h från första värk här hemma tills han var ute på förlossningen. Jag var inne 1h på förlossningen sen kom han. Jag var jättechockad efter att jag fött Alfons. Det gick så fort och var så intensivit vilket gjorde mig helt överväldigad. Utan bedövning också, så i början mådde jag inte psykiskt bra, men det släppte ganska fort när jag hann smälta allt och förträngde smärtan jag hade känt. Vill du ha bedövning så åk upp i tid. De bad mig avvakta här för de tyckte det precis hade börjat och jag skulle avvakta å se hur det tog sej. Försöka sova. Fan vad arg jag var då! Sen ringde jag och sa att nu vill jag ha lustgas och orkar inte mer.. Eftersom förlossningen var fort framskriden kunde jag inte sitta i bilen för det kändes som jag skulle sprängas mellan benen, så jag fick ligga på sidan i baksätet utan bälte. Sen kunde jag knappt gå från entren till förlossningen. Jag var ju öppen 9cm så inte så konstigt, han var ju långt nere å tröck på. Så åk upp i tid är mitt råd! Inte kul att försöka ta sej upp i slutskedet av förlossningen! Lycka till! Snart är hon här! Kramar

2016-01-05 @ 06:17:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0