Kämpa, BVC o badhus

I dagarna 3 har vi testat nappar av alla dess sorter. Sessan har sedan alla kräkepisoder ratar napp men har ändå sådan snuttbehov på kvällarna. Självklart ligger hon vid mitt bröst men när det kommer mjölk så blir hon ibland arg o biter ifrån o blir helt enkelt frustrerad. Dessutom vill jag gärna inte vara napp i 1 år igen ;) Så ja vi har testat de som hon tog på bb - mam, esska o änglamark. Men inget har dugt åt henne förän ikväll. Då amma jag o sen så körde jag i hennes första napp o buffa på rumpan o ja nu ligger hon här något sur men suger på nappen 😉

Igår var det åter dags för ett besök på BVC. Jag trodde nog att sessan skulle lagt på sig mer men 200g på en vecka får man vara nöjd med. Så nu är hon bara några gram ifrån födelsevikten. 

Dagens vikt : 3900g (+200g)
Längd : 54cm (+1,5)

Idag tog vi oss till badhuset o mormor fick följa med till Max stora glädje. Självklart så fick Elisé oxå premiärbada. Hon tyckte det va intressant med lite kallt. Däremot så va både duscharna o bastun mycket bättre. Och Nej självklart basta jag inte med henne. Utan vi gick bara in för att torka av oss :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0