London 2017

I början av juli så lämnade vi småbarnen hos mormor och moster och tog med Linnéa till London. Vi hade lovat henne när vi väntade Elisé att vi skulle åka dit men behövde vänta tills Elisé va tillräckligt gammal för att lämnas bort i nästan en vecka. Och det tyckte vi hon va nu. Och det va hon så klart ;)

Så vi beställde resan av ryan air för att hålla ned priset o lägga desto mer på ett bra boende istället. Smart drag när det ändå bara tar 2 timmar att åka över. Hotellet vi hade bokat hette Novotel soutwark och låg precis vi themsen och southwark bridge. Bra gångavstånd till allt så under de 5 dagarna vi var där traskade vi till precis allt.

Vi gick  till Big Ben, London Eye, Hyde Park, London Tower Bridge, The Tower, Oxford Street, Waterloo, Buckingham Palace, Trafalgar square, Piccadilly circus, Natural History musem, Harrods, Regent Street, Covent garden och mycket mer. över 150000 steg tog jag dessa dagar och fick köpa fyra par skor för att jag fick blåsor o ont hehe. Men oj va underbart vi hade. 

Så kul att få visa Jocke mitt underbara London. Han har ju aldrig vart där förut, men han fick också mersmak för det är ju en helt annan mentalitet och miljö. Nästan så vi kunde tänka oss att flytta dit :) Drömma kan man ju göra iaf :) 

Det enda som inte ligger på plussidan är ju maten. Tråkig och smaklös. Men det visste vi ju redan. Men allt annat var bra och vi hade även underbart väder med nästan sol hela tiden och kvav medelhavsvärme.

Vi kommer definitivt åka tillbaka. Kanske byta ut sol o badsemester vart tredje år för en storstadstripp istället ;)

Nu lite bilder till er :)
 
 

Skadad

Som vanligt så blir jag så ivrig när det går bra så jag gick alldeles för hårt ut och nu har jag problem med knäna. I söndags när jag sprang så kände jag att det ilade lite och sedan mot kvällen så kunde jag knappt gå och värre var det i måndag. Ja går precis som jag stelopererat benen. Jag vet inte om jag skadat mig på något sätt eller bara fått inflammation eller träningsvärk. Men ont utav helvete gör det. Självklart dum som jag är så testade jag att ta en promenad i saab-spåret igår när jag jobba där, vilket jag heller inte skulle göra. Men va fan. Ja måste ju få röra på mig. 

Idag är jag så sur på mig själv så jag har lust att bryta hela skiten. Jag har inte gjort det än men jag är bra nära. Kanske jag iaf kan ta mig till gymmet imorgon och styrketräna istället för jag måste verkligen få träna. Jag vet att kosten är a och o men för att boosta viktnedgången så måste jag ju bränna lite mer. Men sen är det inte värt att bli mer skadad heller. Men om jag styrketränar så behöver jag ju inte använda knäna om man säger så. 

Jaja hoppas att det inte blir långvarigt iaf så att jag kan börja springa igen. Jag äter iaf voltaren som hjälper både mot smärta o eventuell inflammation. Smorde även med voltaren gel men det tycker jag bara e båg som inte hjälper alls mot smärta.


Nu ska jag försöka bita ihop och klara av kvällen o de sista dagarna fram till min unnardag på lördag!
 

Första vikt

Vikt
Veckans vikt: 77.0 kg
Veckans minus: -0kg
Kvar tills nästa delmål: 2kg
Total viktnedgång: -0kg

Delmål:
77 kg <-- startvikt : 1/8-17
75 kg <--delmål 1
70 kg <-- delmål 2 :
65 kg <-- delmål 3 :
60 kg <-- delmål 4 :
55 kg <-- om man får drömma

Kommentar:
Så ställde jag mig på vågen iaf. O till min stora glädje väger ja mindre än vad jag trodde. Ärligt så skulle ja likagärna kunna vägt över 80kg. Ja jag har en skev syn på mig själv. Men så va inte fallet iaf :)

Så nu vet jag vad jag har att kämpa med. Min förhoppning e att klart 70 strecket innan jul. Då kommer ja unna mig en ny Louis Vuitton plånbok. Det är ju inte helt omöjligt. 7kg på ca 20veckor. Det är inte ens 500g i veckan så det ska vi kämpa för. Sen sista 10-12 under våren som oxå e ca 20 veckor o då blir det en ny väska. Så det kämpar vi för nu.. bara att se till att ja kan hålla kosten o fortsätta hårdträningen :)

startat upp

Så va jag i full gång igen då. Jag har inte vägt mig än pga ryssen som e på besök. Men jag måste ta en förevikt så fort som möjligt. Kanske ska köra på fredag eller lördag iom att det oftast e då som jag alltid kört veckans vägning. Men det tar emot kan jag lova. Skulle väl tippa på att jag landar på 78 efter all fest i sommar. Spelar ingen roll att jag tränat och rört på mig för jag har unnat mig både det ena och det andra =O Men har jag en startvikt så kan jag iaf följa kampen mot målet ned till under 60 kg. 
 
Jag började iaf med löpningen i måndags och fick en tid att starta med och jobba mig nedåt. 5km på 49 minuter var grymt dåligt, men den tog jag redan igår då jag klara samma distans på 45 minuter. Idag var tanken god men ärligt så skulle jag nog inte gått till gymmet för man behöver ju vila emellanåt och och jag klara bara springa 30 minuter. Visserligen hann jag springa 3,5km på den tiden så jag hade nog slagit rekordet även idag. Men som sagt knäna värkte och det gick inte alls bra. Jag får se hur jag gör imorgon om jag tar mig till gymmet eller om jag verkligen tar en ordentlig vilodag istället. Man ska ju faktiskt inte gå ut för hårt i början. Men jag vill ju så gärna nå mitt mål både i löpning och vikt. Mitt största löpningsmål är ju att ta 1 mil på 60 minuter. Och jag vill först o främst klara 5km på 30 minuter. Så ett steg i taget så lär jag komma dit förr eller senare. Sen är ju fortfarande styrketräningen min favoträning. Men ja tror löpning kan hjälpa mig snabbare ned i vikt. Och dessutom är det ju lättare att springa ett varv runt kvarteret än vad det är att ta sig till gymmet. Hmm jag kanske redan skrivit om det i förra inlägget. Ni får ursäkra mig med mitt minne är inte det bästa iom att stress på jobbet och att aldrig kunna koppla från arbetet. Så jag känner mig lite utbränd! Men men ;)

Kosten då.
Den får grymt bra. Jag fortsätter med intermittent fasting (periodisk fasta) och äter bara mellan 15-23. Idag såg det ut såhär till exempel

7.00 celcius
16.00 celcius innan träning
17.00 propud
19.00 20g nötter
20.00 sallad med kyckling, minikeso, mango o feta
22.00 propud plus 1 kokt ägg

jag dricker också cirka 3 liter citronvatten under dagen och in runda slängar så ligger jag lite under 1000 kcal.

Nu kanske ni undrar hur jag klarar att fasta mellan 7-15/16 men det är inga problem. Känner jag hunger så dricker jag mer citronvatten vilket mättar en hel del. Nackdelen är bara att jag typ får kissa konstant =) Och iom allt vatten så är jag heller inte så jättesugen på cola zero vilket är en bra bonus. När vi var och storhandla i måndags köpte vi en platta. Men det är faktiskt bara jocke som nallat av den än så länge ;)

Jag har även som tidigare satt ett belöningssystem.
När jag kommit under 70strecket så blir det en Louis Vuitton plånbok
Och när jag kommit ned till 60kg så blir det en ny väska också.
Jag vågar inte drömma om en vikt på 55-56 men skulle ja komma dit så kommer jag nog unna mig någon operation haha ;)

Nog babblat från mig. Jag får se om jag skriver innan jag vägt mig och sen får vi se om jag får ett så hemskt resultat så jag ens inte vill skriva ut det här ;) vi får se
 
 
 
 
 
 

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0