London 2017

I början av juli så lämnade vi småbarnen hos mormor och moster och tog med Linnéa till London. Vi hade lovat henne när vi väntade Elisé att vi skulle åka dit men behövde vänta tills Elisé va tillräckligt gammal för att lämnas bort i nästan en vecka. Och det tyckte vi hon va nu. Och det va hon så klart ;)

Så vi beställde resan av ryan air för att hålla ned priset o lägga desto mer på ett bra boende istället. Smart drag när det ändå bara tar 2 timmar att åka över. Hotellet vi hade bokat hette Novotel soutwark och låg precis vi themsen och southwark bridge. Bra gångavstånd till allt så under de 5 dagarna vi var där traskade vi till precis allt.

Vi gick  till Big Ben, London Eye, Hyde Park, London Tower Bridge, The Tower, Oxford Street, Waterloo, Buckingham Palace, Trafalgar square, Piccadilly circus, Natural History musem, Harrods, Regent Street, Covent garden och mycket mer. över 150000 steg tog jag dessa dagar och fick köpa fyra par skor för att jag fick blåsor o ont hehe. Men oj va underbart vi hade. 

Så kul att få visa Jocke mitt underbara London. Han har ju aldrig vart där förut, men han fick också mersmak för det är ju en helt annan mentalitet och miljö. Nästan så vi kunde tänka oss att flytta dit :) Drömma kan man ju göra iaf :) 

Det enda som inte ligger på plussidan är ju maten. Tråkig och smaklös. Men det visste vi ju redan. Men allt annat var bra och vi hade även underbart väder med nästan sol hela tiden och kvav medelhavsvärme.

Vi kommer definitivt åka tillbaka. Kanske byta ut sol o badsemester vart tredje år för en storstadstripp istället ;)

Nu lite bilder till er :)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0