Skadad

Som vanligt så blir jag så ivrig när det går bra så jag gick alldeles för hårt ut och nu har jag problem med knäna. I söndags när jag sprang så kände jag att det ilade lite och sedan mot kvällen så kunde jag knappt gå och värre var det i måndag. Ja går precis som jag stelopererat benen. Jag vet inte om jag skadat mig på något sätt eller bara fått inflammation eller träningsvärk. Men ont utav helvete gör det. Självklart dum som jag är så testade jag att ta en promenad i saab-spåret igår när jag jobba där, vilket jag heller inte skulle göra. Men va fan. Ja måste ju få röra på mig. 

Idag är jag så sur på mig själv så jag har lust att bryta hela skiten. Jag har inte gjort det än men jag är bra nära. Kanske jag iaf kan ta mig till gymmet imorgon och styrketräna istället för jag måste verkligen få träna. Jag vet att kosten är a och o men för att boosta viktnedgången så måste jag ju bränna lite mer. Men sen är det inte värt att bli mer skadad heller. Men om jag styrketränar så behöver jag ju inte använda knäna om man säger så. 

Jaja hoppas att det inte blir långvarigt iaf så att jag kan börja springa igen. Jag äter iaf voltaren som hjälper både mot smärta o eventuell inflammation. Smorde även med voltaren gel men det tycker jag bara e båg som inte hjälper alls mot smärta.


Nu ska jag försöka bita ihop och klara av kvällen o de sista dagarna fram till min unnardag på lördag!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0