startat upp

Så va jag i full gång igen då. Jag har inte vägt mig än pga ryssen som e på besök. Men jag måste ta en förevikt så fort som möjligt. Kanske ska köra på fredag eller lördag iom att det oftast e då som jag alltid kört veckans vägning. Men det tar emot kan jag lova. Skulle väl tippa på att jag landar på 78 efter all fest i sommar. Spelar ingen roll att jag tränat och rört på mig för jag har unnat mig både det ena och det andra =O Men har jag en startvikt så kan jag iaf följa kampen mot målet ned till under 60 kg. 
 
Jag började iaf med löpningen i måndags och fick en tid att starta med och jobba mig nedåt. 5km på 49 minuter var grymt dåligt, men den tog jag redan igår då jag klara samma distans på 45 minuter. Idag var tanken god men ärligt så skulle jag nog inte gått till gymmet för man behöver ju vila emellanåt och och jag klara bara springa 30 minuter. Visserligen hann jag springa 3,5km på den tiden så jag hade nog slagit rekordet även idag. Men som sagt knäna värkte och det gick inte alls bra. Jag får se hur jag gör imorgon om jag tar mig till gymmet eller om jag verkligen tar en ordentlig vilodag istället. Man ska ju faktiskt inte gå ut för hårt i början. Men jag vill ju så gärna nå mitt mål både i löpning och vikt. Mitt största löpningsmål är ju att ta 1 mil på 60 minuter. Och jag vill först o främst klara 5km på 30 minuter. Så ett steg i taget så lär jag komma dit förr eller senare. Sen är ju fortfarande styrketräningen min favoträning. Men ja tror löpning kan hjälpa mig snabbare ned i vikt. Och dessutom är det ju lättare att springa ett varv runt kvarteret än vad det är att ta sig till gymmet. Hmm jag kanske redan skrivit om det i förra inlägget. Ni får ursäkra mig med mitt minne är inte det bästa iom att stress på jobbet och att aldrig kunna koppla från arbetet. Så jag känner mig lite utbränd! Men men ;)

Kosten då.
Den får grymt bra. Jag fortsätter med intermittent fasting (periodisk fasta) och äter bara mellan 15-23. Idag såg det ut såhär till exempel

7.00 celcius
16.00 celcius innan träning
17.00 propud
19.00 20g nötter
20.00 sallad med kyckling, minikeso, mango o feta
22.00 propud plus 1 kokt ägg

jag dricker också cirka 3 liter citronvatten under dagen och in runda slängar så ligger jag lite under 1000 kcal.

Nu kanske ni undrar hur jag klarar att fasta mellan 7-15/16 men det är inga problem. Känner jag hunger så dricker jag mer citronvatten vilket mättar en hel del. Nackdelen är bara att jag typ får kissa konstant =) Och iom allt vatten så är jag heller inte så jättesugen på cola zero vilket är en bra bonus. När vi var och storhandla i måndags köpte vi en platta. Men det är faktiskt bara jocke som nallat av den än så länge ;)

Jag har även som tidigare satt ett belöningssystem.
När jag kommit under 70strecket så blir det en Louis Vuitton plånbok
Och när jag kommit ned till 60kg så blir det en ny väska också.
Jag vågar inte drömma om en vikt på 55-56 men skulle ja komma dit så kommer jag nog unna mig någon operation haha ;)

Nog babblat från mig. Jag får se om jag skriver innan jag vägt mig och sen får vi se om jag får ett så hemskt resultat så jag ens inte vill skriva ut det här ;) vi får se
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0