Livingroom almost Done

Nu är jag såpass klar med vardagsrummet så att jag äntligen kan visa er lite bilder. Fortfarande är det lite småpill som behövs som t.ex. tavlor, fönsterlampor och en ny fotölj, men överlag är det klart. O jag är så nöjd så att jag till o med vill behålla vår svarta soffa. Visst finns behovet att byta ut den med till något större, men inte lika akut längre för nu passar den in så bra :)

Som ni ser så är psykotapeten borta. Det va ju såklart steg ett för en total makeover. Nu e helheten svart o vitt. Nytt in är golvlampa, marmorbord, ryamatta, kuddar o gardiner som ni ser här ovan.

Här över ser ni även vår nya tv-bänk som rymmer massor. Sen har jag designade tavlor med barnens namn o födelsedatum som står på tv-bänken o även en ny lampa som lyser upp dem. O längst bort står en kandelaber (dock ska den få bli sprayad svart istället) Enkelt o stilrent.

Här är en annan vinkel. Jag valde att sätta en hissgardin vid det lilla fönstret. O vips så blev det mycket mer luftigare i rummet. Till fönstret ska även nya lampor o krukor inhandlas och jag tänkte även ge mig på äkta växter hahahaha.

Mitt emot lilla fönstret har vi idag en blommig schäslong som jag fått av mamma, men den tar så ofantligt mycket plats så den ska bytas ut till en sådan fotölj här nedan

Dock chivas jag o Jocke om vi ska ha fotpallen till eller inte, jag tycker inte det behövs för då tar den ju grymt mycket plats men Jocke vill så vi får se. Fördelen om man tar fotpallen är att man kan ju flytta undan den o använda som extra sittplats vid behov ;)

Över fotöljen sen så ska jag även ha 2 mindre tavlor, just nu funderar jag på 2 stadskartor som e så populärt, då blir det nog Göteborg o Åre som är våra oaser i Sverige :) kan annars bli London o new york. Vi får se. Återkommer med bilder när resten är klart.

Nu kommer vi gå över i projekt matplats, men först måste jag nog löneförhandla ;)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0