2017 o nya mål

Hallå and im back! I dont know for how long, men vi testar iaf :)

Yes jag tänkte jag skulle blogga lite om mitt mål 2017. Inget löfte men mål då jag är skitkass på att hålla löften 😂

Iaf så börja jag o sambon med lchf i måndags. Tyvärr börja det oxå med maginfluensa i familjen men vi körde så gott vi kunde. Vi har dock en mjukstart IOM att vi har en del kalas såhär i början av året. Men från o med måndagen den 16/1 fram till min födelsedag 4/5 så har jag satt som mål att jag enbart ska äta lchf. Målet är att jag ska ned 20 kg. Och nej ja kommer inte se underviktig ut då.
Jag kommer så klart lägga upp mina resultat o ni kommer få följa mig vecka för vecka. Jag tänkte även att Jocke imorn ska få ta en förebild. Kan va positivt att ha o den kan jag lägga upp en bild när jag nåt delmål under resans gång.

Min mage vet jag dock inte om jag kommer lyckas med. Usch va den tig stryk av grav2. Sladdrig o skinnig. Ser det för jävligt ut blir det en bukplastik så småningom 😂

Önska mig lycka till nu. I Will need IT 🙈Kommentarer
Sofia

Hej, hur har det gått med nattskräcken? Har samma problem med min tvååring och nu har det eskalerat. Finns ingen bra information men kom till slut fram till ditt inlägg som du skrev i april. Ska absolut testa om du tyckte det blev bättre!

Svar: Hej! Jag har precis skrivit ett inlägg hur situtationen ser ut idag. den är bättre men inte botat ännu
Lina Lekander

2017-01-10 @ 11:37:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0