BebisFabriken closed

Haha dagens eller årets mest hemskaste bild. Idag va det dags att stänga bebisfabriken men det kändes nog mer som att det va dags för förlossning haha, lika vacker iaf. Fast till skillnad från denna gång e att när Elisé föddes så va jag åtminstone sminkad o hade stylat håret. Här va det dusch innan avfärd o noll smink o styling. Men de får man väl bju på en gång under livshistorien.

Nu e det gjort iaf o allt gick smidigt, fick görs operationen i Södertälje då de hade tidsbrist här o kunde inte erbjuda mig vårdgarantin men det gjorde ju inget, Jocke skjutsa mig ju såklart. Nu ligger jag dock här o har sååååå jävla ont o får inte ta knark förän imorn bitti då jag fått långtidsverkande o morfin. Roligare har jag ju haft för det gör så sååååååå ont.
Men inte direkt såren eller i äggstockarna utan själva gasen som se fyllt upp mig med under op som trycker på alla organ o speciellt diafragman. Så fort ja lägger mig med så känns det så yxhugg i mellangärdet. Roligare att föda barn eller åtminstone gör det inte lika ont som detta hahaKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0