Mycket har hänt här hemma

Alla vet ju att jag älskar inredning o på sistone så har jag verkligen fått gå all in då sovrum o vardagsrum renoverats. Nu sitter vi dock i flyttplaner. Men så länge vi bor här vill jag ju ha ett fint hem.

Först ut var barnens sovrum. Max o Linnéa bytte rum och så fick de båda lite nya möbler. Linnéa ett mer tonårsrum o Max ett lite grabbigare rum. Är dock inte helt klar med Max rum. Är fortfarande ute efter väggdekoration, fönsterbelysning o den perfekta lekmattan men annars så är vi men framförallt prinsen nöjda.

Efter Max rum så var det dags för vårt sovrum. Vi beställde ju en ny säng från sova, en Jensen j4 i måttet 210*210. I stort sett är jag klar även därinne förutom att jag vill ha en jättestor bomullsmatta typ 350*300 att lägga under sängen och sen vägghängda sängbord. Jag vill även hitta nån snygg väggdekoration att hänga över Elisé säng,men drömmen är att slippa flisans spjälsäng, men hon måste ju bo hos oss tills vi hittar en 5.a :)

På tur kom vardagsrummet. Äntligen har vi blivit av med psykotapeten. Nu är det vitt vitt o åter vitt. Ny tv-bänk är köpt o vi väntar leverans av marmorbord o matta. Förhoppningen är även en ny soffa så småningom då våran är nedsutten. Men just nu krisar matsalsgrupp mest så vi får se. Iaf bilder på vardagsrum och resten som är fixat kommer i ett annat inlägg :) På tur om vi bor kvar är kök och lilla hallen. Det är nog stor risk att det åtgärdas innan vi flyttar då det är så sjuka priser på alla radhus/hus än.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0