När det gått för långt

Vet ni. Jag har haft noll motivation över att tänka på kost denna sommar. Visst jag har rört på mig mer än tidigare sommrar iom London (berättar mer om den resan i ett annat inlägg) och Åre. Plus att jag även mellan varven (när jag vart frisk) tagit mig till gymmet. Men då jag i stort sätt vart sjuk mer eller mindre hela tiden sedan mars  och även nu så är det just kosten som tagit stryk. 

Därav har jag nu beslutat mig för att göra något drastiskt. Jag ska avstå från kolhydrater och fett under hela augusti (bortsett när vi firar jockes 40årsdag) och dessutom börja springa igen. jag sprang ju en hel del efter att Max föddes och det funka bra. Nu är det bara ett problem. Jag är inte helt återställd efter Elisé förlossning och min sterilisering. Jag vet att jag måste göra något åt det men det är många måsten just nu och jag får prioritera ett i taget. Så ja vi får se hur det går, men det är TENA-läge iaf =P

Igår var jag iaf och köpte mig ett par ordentliga löparskor. Jag får ju problem med alla skor jag tidigare använd när jag tränar powerwalks, vandring och löpning. Så nu bad jag om hjälp. Visst det kosta några kronor mer än vad jag brukar lägga på träningsskor men om det kan hjälpa så är det värt. Så från och med måndag börjar jag på allvar. Löpningen kommer vara den största träningen i mitt liv nu tills det blir dåligt väder för då kommer jag ta mig till gymmet istället och köra kondition och styrka där istället. Och sen kombinera detta med mycket vatten, sallad och proteiner. Jag kommer inte lova att jag ska avstå från min cola zero men ska försöka iaf. Jag har redan dragit ned en hel del på mitt colaintag då jag dricker massor citronvatten istället och det kommer jag ju såklart fortsätta med. Sedan kommer jag ju såklart dricka en celcius innan träning också för att få en träningsboost. 
 
 
Så nu har jag framtiden uppstakad för mig. Och som sagt hoppet är det sista som överger en och jag tänker inte ge upp. Jag ska ned till min matchvikt under 60 kilo även om vågen visar 59.9 så är det dit jag ska.

På måndag blir det en ordentlig utrensning (bara flytande) och sedan vikt och mått och sedan kör vi igång på allvar. Så önska mig lycka till för miljonte gången :D
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0