Elisé 18 mån och Max 5år

Idag var det dags för båda barnen att gå till BVC för rutinkoll. Självklart skulle båda vaccineras också men de va så duktiga båda två. Max hade vi emlat innan men Elisé fick klara sig utan. Max var upprörd innan men vart förvånad när det var över. Han va så inställd på att det skulle göra ont, lilla gubben. Elisé vart upprörd efter för hon visste ju inte bättre :)

Ja de växer båda två, den ena snabbare och den andra långsammare. Kan ni gissa vem ;)
Ja jag vet att jag vart dålig på att blocka om barnen, så då kanske det är svårt att gissa. Men Max är iaf stor för sin ålder.

116cm (sist 109cm)
19kg (sist 17,5kg)

Det va även en kontroll av synen. Men där var lite svårigheter så vi ska bli remitterade till ögon. Vi behövde inte oroa oss i förväg för 5åringars syn är inte alltid färdigutvecklade men bäst att kolla upp ändå.

 


Till Elisé då.

Lilla gumman är liten för sin ålder. Jag vet inte om det har med att göra att hon fortfarande kräks eller om hon helt enkelt är liten. Sen är hon ju flicka så jag kanske inte ska jämföra henne med Max som typ både va 10cm längre o 2 kg tyngre i samma ålder :)

79cm (sist 71cm)
9,9 kg (9,6kg)

Och som sagt. Hon är trälig med maten och kräks fortfarande. Men vi har börjat en utredning för att utesluta allergier eller reflux. Inväntar just nu svar på allergiproverna och skulle det visa sig att det inte va något sådant så skulle vi få en remiss till barn istället.

 


Mina små änglar eller demoner. Det ändras från minut till minut :) Men de är så gulliga mot varandra samtidigt som de kan reta barandra som tokar. Skönt ändå att gubben tar han om flisan på dagis. Eller det gör alla barnen. Deras dagis är ju inte så stort och iom att Elisé är minst så är hon alla deras skyddsling och det gullas med henne. Så roligt att se :) 

 


De va allt för denna gång. Får se när jag återkommer med ett nytt inlägg. Jag glömmer ju hela tiden ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0