Veckans vikt (v11)

Vikt:
Veckans vikt: 75.0 kg
Veckans minus: -1kg
Kvar tills nästa delmål: 5kg
Total viktnedgång: -5kg

Delmål:
80 kg <-- startvikt : 2/1-17
75 kg <--delmål 1 : 18/3-17
70 kg <-- delmål 2 :
65 kg <-- delmål 3 :
60 kg <-- delmål 4 :
55 kg <-- om man får drömma

Kommentar:
Ja så har ja nått det första delmålet trots att det tog lite tid. Jag har tyvärr haft en olycklig start. Det började med att ja blev sjuk direkt efter förra vägningen o det höll sig Kvar i hela 2 veckor. Sen gjorde jag en operation o fick inte träna på 2 veckor. O så blev jag återigen sjuk för 14 dagar sen o efterslänten sitter fortfarande i. Så ja varken kost eller träning har jag fått in då. Lyckades dock hålla vikten. Igår efter en veckas dietande igen så hade jag iaf tappat 1 kilo o jag kan börja kämpa mig till nästa som SKA bort till sommaren, det har ja lovat mig själv :) jag är iaf pepp att jag är nere på 75 igen. Heja mig!

Flytande föda

Korttjockisen 😂

Mitt nya nickname kort (liten) o tjock 😂 = korttjockisen.
Men tränar utav bara helvete gör jag på IFK-performance center. Väldans bra gym. Lugnt o skönt o allt som man behöver för en grym work-out. Mitt mål är att träna 3ggr i veckan o det har jag fått in.

Nu kommer ja även köra vlc för att boosta viktnedgången inför sommaren. Ja ska ju ned till pre-pregnancy till sommarn. Vill ju kunna visa mig på stranden när vi åker utomlands 😂 sen har jag ett mål till men ett steg i taget.

Kommer behöva göra en tummy-tuck o flabb-arm sen oxå men de tar vi när vikten e borta 😂

Let there be light

Äntligen har jag hittat passande fönsterlampor till vårt nya vardagsrum. Har även spanat in en taklampa, men när den får flytta in är ett stort frågetecken då den typ kostar lika mycket som en ny soffa 😂

Fotöljen va vi o spana på igen, men då vi ännu går på pappaledighetsbudget så får den vänta lite. Men snart så.

Nu när vardagsrummet snart är klart måste vi börja finurla på hur vi ska ha matsalen. Jocke godkände inte stolarna på de vi hittar så bara att leta vidare. Men eftersom vardagsrum går i industriell så vill jag nog ha liknande där. Svart o vitt :)

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0